Exclusiv: Botezatu, despre fiul lui

De ce nu prea vrea Catalin sa vorbeasca despre aceasta poveste? Nu cred ca e o plasmuire a lui, caci povestea pare sa aiba, intr-adevar, clipe delicate. Va incredintez o discutie particulara cu el, ca sa intelegeti si, poate, sa-l lasati cu subiectul asta.

„Ti-am spus in emisiune, la Agent, Cristi, ca mama acestui baiat este casatorita si ca omul acela, care l-a crescut, nu merita sa traiasca in suspiciune si suferinta. Am aflat dupa 20 de ani ca am acest baiat… O prietena, cu care am avut candva o relatie, m-a sunat de departe si mi-a zis: Iti trimit un baiat, ai grija de el ca si cum ar fi fiul tau. Nu e prima oara cand aud fraza asta. Numai ca sangele nu tradeaza. Cand m-am apropiat de baiat, am simtit ca e parte din mine. Si, intr-adevar, mama lui mi-a confirmat ca e al meu, ceea ce sotul ei nu trebuie sa stie niciodata. Ar fi nedrept sa apar acum, dupa atata vreme, si sa tulbur o familie care intr-adevar l-a crescut pe fecior. Ma mandresc doar in sinea mea si ma bucur ca seamana cu mine si ca e un baiat foarte bun.”

Grea viata de lover…

3 comentarii la „Exclusiv: Botezatu, despre fiul lui

  1. eu il cred pe bote si ii dau dreptate!nu e bine sa distruga o familie spunand acum ca el e tatal copilului!si ca sa dau o replica lui danico,in romania nu trebe sa stie nimeni ce orientare sexuala ai pt ca esti judecat de parca ai fi omorat pe cineva!in rest numa de bine de bote!!!toata stima si respectul meu.iar pt tine cristi un mesaj-esti cel mai tare,iar mama pot spune k te iubeste si nu rateaza nicio emisiune de a ta!!!

  2. Hai sa-ti spun parerea mea!Botezatu,la prima vedere e un om la locu lui cu caracter,ai zice!!!daaaar,dupa parerea mea,e un ipocrit.N-are niciun copil pt simplul motiv ca nu-i plac femeileeeee!!!Si e ipocrit pt ca nu recunoaste ca dumnealui ii plac BARBATII!Si nu e nimic rau in asta,foarte bine,dar recunoaste o data pt totdeauna.Si hai ca inteleg si de ce nu recunosti..dar din dorinta de-a nu se afla,trece la cealalta extrema si culmea ipocriziei,incepe sa inventeze fel si fel de povesti,doar-doar l-o crede lumea ca-i plac femeile!Iote ca eu nu-l cred chiar daca mi-ar spune ca are 10 copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *