Care e treaba cu vanataia de la ochiul Elenei Basescu?

Nu am nici cel mai mic motiv sa-i fac campanie sau reclama Elenei Basescu. Cand a fost cazul, am umplut-o de „respect” in emisiunile mele.

In egala masura, nu pot sa nu vin cu o informatie care sa se apropie de realitate. Macar atat sa va fie clar in acest blog: nu vin cu minciuni sau manevre, de dragul audientei. Nu ma intereseaza.

De unde vanataia recenta de la ochiul Elenei Basescu? Fata asta vrea sa fie perfecta – ca fiecare femeie -, dar Dumnezeu nu i-a dat chiar atat cat isi doreste. Daca ati vedea-o nemachaiata, ati vedea niste cearcane foarte mari. Stiu ce inseamna, sunteti pe blogul unuia nascut cu cearcane pana-n barbie.

Bine, veti zice, dar de ce pe o parte era mai pronuntata vanataia? Cand e obosita, fata Elenei se umfla si se vede o chestie anume: seamana cu tatal ei… Ca sa nu fiu mitocan, va zic ca e neregulata la trasaturi ca Basescu senior.

Astea-s chestii femeiesti, aflate chiar de la dansele, si luati informatia ca atare. De batut, nu cred ca a batut-o nimeni, iar vreo interventie estetica nu fusese, dupa cum arata toate investigatiile presei.

OK, vorbim de politica, deci mai degraba de demoni decat de ingeri, dar va propun sa nu exageram.

Un comentariu la „Care e treaba cu vanataia de la ochiul Elenei Basescu?

  1. hai las-o balta cu oboseala, ca nu faci ditamai vanataia la un singur ochi .Poate s-a accidentat din greseala, poate orice dar nu inventati scuze penibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *