Alesi in Parliament

Azi, particip la un eveniment cu totul special. Se numeste Reserve si e pus la cale de Parliament, prin agentia Wunderman, a Ilenei Badiu si a lui Joaquin Bonilla.

Ne vom caza, Oana si cu mine, pentru o zi la Radisson. Si totul – spa, gym, coafura, toate cele – e pus la dispozitia noastra, pentru ca diseara sa participam la evenimentul cu pricina. Suntem 200 de personalitati alese. Va povestestesc cum a fost. Suna foarte tare.

P. S.: Ah, ce-au murit de oftica niste fete palide care nu au fost chemate. Si ma injura sub pseudonim. Bine, copii! Dati-i, bataie, ne lasa rece noroiul vostru.

6 comentarii la „Alesi in Parliament

 1. Buna ziua,

  Prin intermediul dvs poate ca se va rezolva:

  S-o ajutam pe Alexandra sa traiasca! Nu se poate ca la 24 de ani sa stai si sa astepti moartea… cand exista o sansa de a te face bine dar, cand autoritatile nu se misca destul de repede si cand, cu toate telefoanele si memoriile inaintate nu misca de pe raftul de la DSP dosarul pentru aprobarea unui transplant medular in strainatate… Neputinta e cel mai greu sentiment ce i-a incercat pe toti cei o cunosc pe Alexandra. Vrei sa se faca bine, bati la porti dar nimic…fundatiile la care am apelat ne-au raspuns ca sunt cu sufletul alaturi de noi dar, ca Alexandra nu se inscrie in obiectivele fundatiei… Si-ti auzi prietena tot mai stinsa in voce… Gata, gata sa se resemneze… Iti vine sa urli, sa dai cu pumnii in pereti, sa bati pe toata lumea ce isi duce viata linistita in indiferenta… si cand in final te prabusesti in plans cei ce te-au vazut zbatandu-te spun: saraca… si pleaca in viata lor de toate zilele… Va rog, ajutati-ne! Poate se gasesc si oameni buni in tara asta… trebuia sa plece pe 24 mai dar nu s-au strans destui bani… (analizele medicale, traducerea scrisorii din Israel, numerele de cont si datele de contact se afla la adresa: http://alexandraostafi.blogspot.com/ ) Multumim…

  Date contact: Gabriela Ostafi, mama Alexandrei:
  0751/485 837, 0761/166 409

 2. Monsieur Brancu,
  Si eu am fost ales ieri sa ma plimb free prin Carturesti si sa imi aleg orice carte vreau…. Tare, nu crezi?! si stii ce este si mai tare, nimeni de pe blog-ul asta nu ma invidiaza.
  a bientot!

 3. auzi cristi, da e adevarat ca s-a stat la cozi pe la serviciile hotelului Radisson si ca s-a comandata to ce era mai scump la room service? ca asa titra gardianul…
  pe mine ma distreaza asta cu vedetele la coada!!! ca na fiind gratis…. :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *