Radulescu crede ca bate Libertatea

Dupa interviul de miercuri seara, Mihaela Radulescu a tinut sa-mi aduca aminte verdictul din procesul cu Click-ul lui Dinu Patriciu si a spus ca „urmeaza Libertatea”. „Adevarul va iesi la iveala!”. De acord cu Mihaela, numai ca situatiile sunt nitel diferite. Fosta Averea mintise grosolan, spunand ca Mihaela Radulescu si Andreea Marin s-au batut in interiorul unei agentii. Acum, avem alta situatie. Mihaela chiar a intrat in masina celor de la Libertatea si le-a luat lucruri. Nu mai vorbim de acelasi gen de eroare. Avocatii Libertatii sunt pe pozitii. Vom trai si vom vedea…

5 comentarii la „Radulescu crede ca bate Libertatea

 1. cred ca doar cine a fost acolo stie cu adevarat ce s-a intamplat ….. sa lasam justitia sa-si faca treaba …. de ce tot o judecati pe Mihaela ? sau sunteti dati sentinta inainte de proces??????????????

 2. Dsoara Amina si nu numai, sa invatam sa vb corect romaneste:
  nu mai stii
  mai stii
  sa fii
  sa stii
  nu fi
  nu stii
  a fi
  a sti
  ar trebui

 3. de unse stii cA A INTRAT IN MASINA. SI CHIAR DACA A LUAT CHEILE MASINI ,LE+A LUAT CU SCOPUL DE AI OPRI SA FUGA .NU PUTEM VORBI DE FURT ,TALHARIE ,FURT DEOARECE EA NU A PASTRAT ACELE LUCRURI ,LE+A DAT IMEDIAT CE A VENIT POLITIA.TALHARIA E ATUNCI CAND MANIFESTI VIOLENTA ORI NU AM VAYUT NICI UN YIARIST BATUT MAI MULT EI DECLARAU CA NU SA INTAMPLAT NIMIC ,EI NU AU DEPUS PLANGERI SI APOI BRUSC ZIARUL A PORNIT CAMPANIA DE DENIGRARE A MIHAELEI .EU NU I+AM AUZIT PE CEI IMPLICATI CI DOAR PE REPREZENTANTI AI ZIARULUI VORBIND.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *