Naomi, pus(a) la colt de Madalin Voicu

Ar mai fi o secventa pe care am vazut-o aseara in culise la Antena 2. Madalin Voicu a fost aseara invitat la maestrul Ciutacu si, cand iese din studio, da cu ochii de Naomi, care venise mai devreme pentru a se pregati de intrarea la Dan Capatos. Nenea Madalin l-a luat scurt la trei pazeste pe Naomi (imi permit sa folosesc genul masculin pana cand Naomi va transa definitiv prin operatie statutul sau, nu e nicio discriminare la mijloc, ci doar de o chestiune care tine strict de o certitudine biologica… Naomi canta exceptional, si in suflet e clar femeie, dar mai are o mica problema de rezolvat…) si l-a rugat sa fie moderat in declaratii. Mai exact, sa nu mai vorbeasca despre altii… Un sfat de la un guru al etniei rome e binevenit. Madalin i-a spus scurt: „Nu stii ca unii romani sunt rai?”. Naomi l-a ascultat cu privirea in jos. Si ar fi bine sa tina cont de sfaturile lui Madalin Voicu.

4 comentarii la „Naomi, pus(a) la colt de Madalin Voicu

  1. Naomi cântă mai bine decât alte piteÈ™teance din show business-ul romanesc devenite „vedete” după ce s-au ridicat din patul unui impresar ratat,cu toate ca ar mai trebui sa mai facă niÈ™te lecÈ›ii de canto ca sa-È™i È™lefuiască vocea si sa nu asculte mereu gurile rele din jur…Noi romanii mereu vrem sa fim ca europenii si ca americanii dar, cand e vorba sa gandim cu mintea deschisa e o mare problema…Ce vina are Naomi ca s-a nascut cu probleme biologice anormale sau ce vina au alti homosexuali si alte lesbiene??Cand se va intelege ca pentru ei nu e un moft acest lucru si ca si lor le este foarte greu si sufera mereu ca trebuie sa se lupte cu prejudecățile din jur???Eu ii doresc multa bafta Naomi!

  2. O canta el/ea bine…dar sa fim seriosi, nu am nimic impotriva oamenilor care au aceiasi orientare sexuala ca ea/el…dar m am saturat sa o /il vad la televizor….vedeta nu e…se spoieste pe fata incercand sa faca pe interesantul si culmea face si audiente..chiar ma intreb cine se uita la el:D

  3. naomi …prefer sa o consider o ‘ea’.canta foarte bine pe langa unele cantarete din ziua de azi care fac bani buni pe seama cantatului dar nu stiu foarte bine nici sa tina un microfon in mana.ii doresc numai bine si sper k viata sai rezerve numai lucruri bune chiar dak traieste o drama..drama de a fii femeie intru-un corp de barbat.

  4. frate si-a facut simona senzual blog (de mult,eu acu’ aflai) si cica vrea sa te tunda ca pe naomi,auzi :)) am ramas :O simona senzual are blog? si a scris si corect vedea-te-as! ba iti dai seama?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *