Moculescu nu tace, nu minte si nu iarta

…Sau, daca stau bine si ma gandesc, iarta, dar dupa ce te chelfaneste zdravan, daca ai gresit.

Secventa: iese Horia Moculescu joi seara, de la Agentul VIP, si da nas in nas cu prietenii Dan Capatos si Mircea N. Stoian, care n-au ezitat sa-l invite la show-ul lor.

Moculescu se uita fix in ochii fiecaruia. „Dle Stoian, imi esti simpatic, dar ai spus o chestie ingrozitoare despre mine, cum ca, in zilele in care imi inmormantam fiul, nu sufeream, pentru ca m-am dus la un festival la Craiova. Dumneata stii ca aveam un contract, ca nu puteam sa-mi bat joc de actiunea acelor oameni? Stii ce a fost atunci in sufletul meu?”. Stoian bombane: „Aveti dreptate.” Apoi se uita la Capatos. „Dumitale ti-am trimis o scrisoare.” Aflu dupa aceea de la Capatos ca il facuse praf intr-un editorial pe Moculescu, spunand ca la el in casa e Zidul Berlinului si, ma rog, niste chestii periculoase. Maestrul raspunsese ferm.

Ca sa nu aveti impresia ca ma dau erou, va relatez ca, in 1997, un reporter VIP a scris despre dl Moculescu ca si-a pierdut casa la casino. Fals, cata vreme e casa in care sta in acum, care e ICRAL. A fost proces, n-a castigat nimeni, dar in 2003, cand l-am revazut dupa ani la o editie de premii VIP, dl Moculescu nu a ezitat sa-mi bata obrazul in public pentru acel articol. Am inghitit in sec si am luat o lectie.

6 comentarii la „Moculescu nu tace, nu minte si nu iarta

  1. Pentru cetatenii raivoitori si plini de venin care isi permit sa spuna ca m-am legat de VIP in acest post, precizez: IMI ASUM GRESELILE TRECUTULUI, de aceea, recunosc in acest post ca si eu am gresit. VIP, cu mine la conducere, a facut si greseli, printre o multime de lucruri bune. Trebuie sa fii cel putin handicapat sa intelegi ca dau EU in VIP. E copilul meu si ma intereseaza sa-i fie bine inca o mie de ani.

  2. buna cristi, si eu impart aceasi pasiune ca iulia, mi-as dori sa ajung jurnalist. Si eu sunt in clasa a 11-a si am inceput sa scriu pe un site monden si ma descurc chiar foarte bine, dar vin cu aceasi intrebare:merita in zilele noastre sa faci o facultate de jurnalism?pentru ca am auzit pe multi care spuneau ca nu se face mare lucru la aceasta facultate si ca nu ar avea rost sa imi pierd atatia ani cu ea.
    multumesc, delia

  3. Foarte bine face, dl.Moculescu! Dl.acela Stoian mi-a devenit groaznic de antipatic, mai ales de cand a barfit-o pe dna.Mirabela in emisiunea ta. Dl.Moculescu aplica, am impresia, zicala „Iarta dar nu uita” si bine face pt ca voi ziaristii sariti de multe ori calul. Dansul este si ramane un domn care a dat multe slagare muzicii romanesti. N-am sa inteleg niciodata cum s-a incurcat cu tzatza aceea care i-a fost sotie. Am si eu o intrebare: cum ai convins-o pe Monica Columbeanu (de care razi aproape in fiecare emisiune) sa-ti dea un interviu? Sunt curioasa cum de a acceptat?

  4. Salut Cristi!De foarte mult timp ma gandesc sa intru pe blogul tau si sa iti adresez o intrebare,la care sper sa ai timp intr’o zi sa imi si raspunzi,sau mai precis sa’mi dai un sfat.Iti admir mult cariera de jurnalist precum si priceperea ta in ceea ce faci,si m’am gandit ca ai fi cel mai potrivit sa ma ajuti.Sunt in cls a-11-a,la un liceu din Zalau,un oras mic din judetul Salaj,anul viitor urmand sa dau examenul de bacalaureat si sa imi aleg o facultate pe care sa o urmez.De cativa ani,respectiv de prin cls a 7-a ma gandesc foarte serios sa dau la o facultate de jurnalism,din Cluj.Totusi in ciuda ambitiei mele si a dorintei arzatoare pe care o am,toti cei din jur ma descurajeaza,majoritatea precizand ca jurnalismul nu mai are nici un viitor.Profesorii blameaza zilnic jurnalismul,in familie sunt discutii destul de des pe tema asta,cum ca parintii nu sunt deloc de acord deoarce nu mi’as putea forma un viitor si as castiga si foarte putin.Totusi,eu imi doresc in continuare,deoarece dupa parerea mea e singura meserie de viitor pe care as practica’o din suflet si cu multa bunavointa.Deci dupa opinia ta,merita sa ma cert cu cei din jur pt visul meu,sau ar trebui sa renunt,incercand altceva cu care sa fie si parintii de acord?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *