Divertis merge inainte

Decizia trustului Intact de a diminua cu 20% cuantumul onorariilor a fost primita, asa cum era de asteptat, in varii feluri. Dupa rezultatele fulminante din sezonul de toamna, grupul Divertis a acceptat dupa dezbateri indelungi aceasta cerinta. Eu cred ca, in momente de-a dreptul infecte ca acela prin care trecem, cine nu intelege miscarea, e in afara realitatii. Or, nu era cazul pentru distinsul grup umoristic, desi, atunci cand ai succes, ti-e greu sa intelegi de ce trebuie sa iei bani mai putini.

Un comentariu la „Divertis merge inainte

 1. Cristi, draga, invoci criza asta mereu si oriunde. Ma intreb si eu, oare cu cati bani sunteti obisnuiti, voi,cei ce apareti mereu pe la TV, de va vaitati intruna? Chiar asa de greu o resimtiti?

  Daca raspunsul e afirmativ, ar fi de datoria noastra, a oamenilor obisnuiti,sa va ajutam… Sa ne organizam si sa strangem niste fonduri…

  Obs: Mie mi se pare criza de oameni valorosi pe care sa-i inviti in emisiune( altii decat Bahmuteanu, Prigoana, Prodan…..), mi se pare criza de oameni de televiziune ( exceptii ar fi Eugenia Voda, Florentina Fantanaru, Irina Pacurariu…), criza de emisiuni de calitate….
  Restul e…. DESERTACIUNE…
  Probabil valorile mele sunt altele….

  O dimineata placuta, dragul meu,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *