Gala Confidential, culise 3: iubita lui Paduraru

Adrian Paduraru stia ca ofera premiul la sectiunea “Moda”, asa ca a venit cu un smoching impecabil, alaturi de superba sa iubita. Apoi, a anuntat cu sarm laureatii: Irina Schrotter + Razvan Ciobanu. Irina a vorbit, Razvan a tacut, ca de obicei… Si ei, impecabili.

Iata iubita, alaturi de care Adrian spune ca se simte extremd e fericit si care l-a facut sa uite tot trecutul agitat.

3 comentarii la „Gala Confidential, culise 3: iubita lui Paduraru

  1. pare prea pitipoanca tipa orikum ar trebui sa se gandeasca si la ceilanti care apartin vietii lui si sa nu uite ca si trecutul face parte din viata lui. sa nu uite ca Dumnezeu o sa il traga de urechi cand i-o fi lumea mai draga,nu-i este jena sa apara la tv si sa se laude cu proiectele educationale pt copii si la taberele pt ei?ipocrizia in cazul lui nu are limite a uitat ca are un baietel superb pe care nu vrea sa i-l recunoasca? ar trebui macar sa il vada si sa il recunoasca dar nici macar nu este in stare…ESTE UN LAS!!!!!!!

  2. Pentru A. Paduraru: sa-i traiasca baiatul! L-am vazut si ii seamana perfect. Apropos de emisiunea pe care o realizeaza, nu si-a pus intrebarea si pentru el, ca NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR? N-ar fi bine sa fie si el mai responsabil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *