Cadou cu motor pentru Ana Maria Prodan

In fuga, m-am vazut exact de ziua, inainte sa intre in direct la Dan Capatos, cu Ana MAria Prodan., Am intrebat-o unde e Reghe de ziua ei. Mi-a zis ca e in Germania, unde vine cu masina cea noau. Cand sunt impreuna, cei doi mergeau cu Mercedes, clasa S, alb, pe care e o sigla: „Reghe Automobile”. N-am apucat sa intreb de care bolid e, dar n-am nici cea mai mica indoiala ca va aparea in presa a doua zi dupa ce va intra in tara. Bun Reghe, face cadouri mari.

2 comentarii la „Cadou cu motor pentru Ana Maria Prodan

  1. Nu o mai tot scoateti in fata pe aceasta individa, nu are nici un merit! Faptul ca a despartit o familie si s-a casatorit cu un fotbalist nu sunt motive sa o tot bagati in seama si sa o faceti vedeta. Daca sunteti prieteni nu inseamna ca trebuie sa o tot bagati pe gat telespectatorilor, ca-i pierdeti. Si asa emisiunile voastre sunt ca un circ: toata lumea vorbeste si tipa deodata, etc.

  2. Ana Maria Prodan nu îmi inspiră nimic. Iar chestia cu „Reghe automobile” mi se pare super kitsch-oasă, ceva ce doar grandomanii fară gust ÅŸi cocalarii din cartier folosesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *