10 comentarii la „Revin!

 1. ………am incercat sa-mi apar interesul despre aceasta tehnica pirografie….este o tehnica fenomenala si invidiata de artisti care nu o practica si nu o inteleg….este plina de originalitate si perfectionism…daca prin pensulatie se arunca cu culoare finalizant un tablou in 30min…aici stau altfel lucrurile o lucrare poate dura 2-3luni de munca sute de ore ….practic aceasta tehnica de ceva timp…poate fii evaluata prin lucrari darrrrrrrrrrrrrr……….

 2. ..usor de pronuntat acest cuvant pirografie …dar foarte dificil de a da viata ….printr-o ardere sa dai forma unui subiect si sa ajungi sa oferi si originalitate…este imposibil…..sant sute de ore de munca asidua in relizarea unei lucrari…si plus tehnica de executie….cat despre valoarea a unei lucrari in aceasta tehnica imi pare foarte rezonabila…mica….dar cum romanului ii place ca toti sa fie cu sapa in mana disconsidera pe acesti artisti fabulosi care dupa parerea mea depun de 10ori mai mult efort pasional dedicat acestei lumi….fara arta,muzica,poezie lumea ar fi paralizata…….

 3. Imi plac foarte mult fotografiile din album si asteptam noutati.
  Va admir pe amandoi, pentru ceea ce faceti si ce sunteti. Chiar daca nu mai am varsta celor care „gusta” mondenitati, iata ca imi permit si eu.
  M-as bucura daca te-ar interesa si alte subiecte, ca de exemplu arta. Din pacate, la noi artistii, si aici ma refer la generatia noastra de pictori, sculptori si alti mestesugari ai frumosului, sunt recunoscuti abia dupa ce „sparg” occidentul, sau mai rau, dupa ce nu mai sunt pe lumea asta. Ai vazut vreodata site-ul FINE ART AMERICA ? Acolo, printre artistii din toata lumea, expun si ROMANI si ce fac ei nu e rau (sau poate da?).
  Daca vrei sa vezi frumusetea fotografiei, a picturii, a sculpturii, sau a pirografiei (poate nici nu stii ce este) fa-ti timp intr-o zi si ai sa ramai uimit.(oricine ai fi tu cititorule).
  Intamplarea face ca pe doi artisti care expun acolo sa-i cunosc personal, este vorba de Costin Comanescu si Dino Muradian, dar am descoperit cu placere sa gasesc si fotografii ale lucrarilor sculptorului Dan Bancila, care acum doazeci si ceva de ani lucra si pentru Fondul Plastic, care era un magazin destul de exclusivist al acelor ani si unde gaseai cadouri minunate.Intamplator am si eu o vaza semnata de el, primita cadou de la un prieten.
  Iti scriu toate astea in ideea ca, poate in revista voastra veti mai promova si altceva in afara de „fatuci”. Nu sunt geloasa si nici complexata de prezenta Vip-urilor, dar chiar numai asta avem de aratat?
  Celor care cititi aceste randuri, va recomand sa vedeti si voi ce inseamna adevarata arta in pirografie (pe care cu umilinta si eu o execut) si va invit sa vizitati http://www.fineartamerica.com (Dino Muradian) si mi-as dori sa-mi spuneti ce parere aveti.
  Cu drag,
  Roxana

 4. te salut cristi,
  da,recunosc ca reveneam zi de zi pe blog-ul tau,…nimic nou!
  nu stiam ce s-a intamplat!
  dar….stiam ca ne pregatesti tu ceva!
  a fost o surpriza pentru mine sa aud vestea tot la EFM,in EE,sa va aud pe tine si george zafiu in direct din Londra!
  te felicit pentru minunatul eveniment din viata ta,va doresc ,tie si Oanei ,Casa de piatra,o viata plina de fericire si multa dragoste,si sa ramaneti la fel de tineri si frumosi ani multi!!va pup!
  o zi perfecta si te asteptam cu noi surprize!

 5. buna.felicitari ,casa de piatra si multa iubire .poate dai cam multa iubire.subiecte noi ,lasa nunta

 6. Buna ,Cristi!Revin si eu dupa o pauza cam mare si iti urez sa fii fericit ,sa ai parte de multe bucurii alaturi de cea draga si sa aflu cat de repede ca vei fi tatic!Atunci cand vei avea si un copilas,fericirea si implinirea vor fi complete.Vei simti cu totul altceva decat acum…Dar mai vorbim dupa ce se intampla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *