CASTIGATI UN AUTOGRAF CONFIDENTIAL DE LA DAN NEGRU!!!

Am facut un joc cu Dan Negru luni la emisiune si uite ca a prins. I-am rugat pe cei care-si doresc un autograf de la el pe coperta revistei Confidential sa ne scrie si vor primi revista cu autograf la cel mai mic pret posibil. Intr-o ora, am primit la agentulvip@antena2.tv 20 de cereri. Pentru ca mai avem reviste disponibile pentru acest joc, plusez. Asadar:

Dan Negru va da autograful lui pe coperta de la Confidential daca scrieti aici si veti primi revista acasa. Pentru cei mai curajosi, pot facilita chiar o convorbire cu Dan, numai pentru dvs.

Asadar, CONCURS!!! Dati-i bataie!!!

7 comentarii la „CASTIGATI UN AUTOGRAF CONFIDENTIAL DE LA DAN NEGRU!!!

 1. eu urmaresc emisiunea „confidential”, imi doresc aceasta revista deoarece posturile preferate de tv. sunt „antenele”, deci si emisiunile lui Dan Negru , imi placemisiunile lui.
  Cu respect , multumesc

 2. LA MULTI ANI! SANATATE FERICIRE SI MULTAMULTA IUBIRE TE PUP CRISS SI CASA DE PIATRA CU MULT DRAG IOANA

 3. Mi-a placut foarte mult de Dan in emisiunea Agentul VIP. Mi se pare un om foarte deschis si sincer. E foarte important sa fii si om, nu doar persoana publica.

  Dan e de admirat. Imi place!!

 4. Pe dan negru il admir foarte mult si mi-ar placea sa am o revista cu autograful lui dar cel mai tare m-as bucura daca as putea vb cu tine si cu oana.Imi place mult de voi si cred ca sunteti un cuplu foarte frumos!urmaresc emisiunile tale si ma bucur mult ca realizati emisiunea Confidential impreuna,sunteti 2 scumpi!Mult succes in proiectele voastre si astept cu nerabdare vesti at mai bune de la voi!Va pupic

 5. buna ziua
  Dan Negru ramane un OM care stie sa faca show..daca primim si revista confidential e perfect ca ma chinui de cand a aparut sa o gasesc la chioscuri si tot ma trezesc prea tarziu…..
  multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *