Gabi Cotabita, victima Anei Maria Ferentz!!

Cand vorbeste despre Ana Maria Ferentz, pe Gabi Cotabita il apuca dracii. Doua tabloide au spus ca el ar fi facut o teribila manevra sa o aiba la pat pe Ferentz. Eu il stiu pe Gabi. Lui nu i-au placut NICIODATA femeile care-s vedeta si cu atat mai putin genul Ferentz.

In fine, se zicea in material ca Gabi ar fi inventat un scenariu pentru aducerea lui Ferentz ca prezentatoare la Callatis, dar nu era nimic adevarat, ci doar cucerirea neprihanitei „demmo”… Incerc sa ma stapanesc, sa nu ma buseasca rasul…

In fine, ceva e adevarat: Cotabita a prezentat-o lui Razvan Nicolescu de la TVR 2, s-a chinuit cu ea, dar zice ca nu a vrut-o in alcov. Cred ca omul nu a inventat nimic ca sa o seduca pe fata asta, ci chiar a vrut sa o puna pe un drum profesional. A, ca ar fi iesit natural o treaba, numai Dumnezeu stie!

Chiar daca Gabi refuza sa se gandeasca la sursa stirii – pentru mine e clar ca e Ferentz, care a vrut sa se mai vada si ea pe prima pagina -, intre cei doi, dupa 16 ani de presa mondena, lasati-ma sa-i dau crezare lui Cotabita.

7 comentarii la „Gabi Cotabita, victima Anei Maria Ferentz!!

  1. i-mi pare rau pentru Gabi Cotabita, nu cred nimic. Cotabita are sarmul lui, si nu cred ca apela la stfel de metode sa ajunga la Anamaria.

  2. Citisem si eu articolul pe tema asta :)) intr-adevar Anamaria nu a reusit cu nimic sa mai iasa in evidenta in ultima vreme, iar asta a fost un motiv perfect pentru a o face. Desi m-as fi bucurat sa o mai aud cantand…avea o voce destul de ok.

    Ti-am descoperit si eu site-ul/blogul dupa ce m-am uitat la niste editii AGENTUL VIP mai recente (cea cu Dinu si Deea a fost super ok).
    Multe salutari si bafta in tot ceea ce faci, o sa iau si Confidentialul de luna asta, tot azi am aflat de revista…

  3. intradevar gabi cotabita e un om serios cat despre ana maria ferentznu cred k as putea spune acelasi lucru

  4. mda, probabil ca e interesant sa ne jucam cu numele mari. Cotabita este un nume oricat ar vrea cineva sa spuna altceva. Ana Maria Ferentz e doar una din multimea de „cantarete” autohtone. ce ma bucura e faptul ca nu am auzit in presa un raspuns al lui Cotabita, si asta denota doar valoarea unui om care nu se murdareste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *