Primele trei decizii pe care le-as lua ca presedinte al Romaniei

Idealismul acestei intrebari este incintator. Daca doar tu esti presedinte peste o mare de smecheri versati & hoti, mai bine nu esti presedinte!
In conditiile unui scenariu S.F. copilaresc in care as ajunge in virf, avind minim vreo 500 de tipi tari si buni in spate: as pune un guvern care sa nu ierte pe nimeni la Fisc (ca nici pe mine nu ma iarta nimeni), sa dea conditii fiscale exceptionale pentru dascali& cultura si sa inchida fara scrupule toate institutiile care fac praf mediul. Si, evident, mi-ar placea sa stau la o vodca cu Sarkozy, ca e simpatic si nu tine la bautura.

Mai multe despre mine puteti citi aici…

4 comentarii la „Primele trei decizii pe care le-as lua ca presedinte al Romaniei

  1. AAAAAAA SI PRIMELE 3 DECIZII:1)M-AS UITA IN BUZUNARUL CONSTIINTEI,2)M-AS GANDI LA DUMNEZEU,3)SI DACA AS VEDEA CEVA TOTUL SE VA LUMINA, DACA NU AS BAGA CAPUL IN NISIP CA STRUTUL.

  2. Noi am votat ,noi alegem ,noi acceptam,suntem marea majoritate,ne lasam injositi in ultimul si cel mai josnic mod,poate de asta (si nu numai)ne meritam soarta.Daca fiecare din noi,am fi constienti si ne-am gandi si la cei de langa noi,cu minimum de participare,am reusi sa schimbam putin cate putin,realitatea.Sau preferam sa cantam”nu ne-am nascut la locul potrivit……”si ramanem cu cantatul.

  3. Corect ! Ne-am vandut tara si sufletele pentru cativa banuti si daca stramosii nostri, au reusit sa ne lasa ceva mostenire, noi nu stiu ce vom lasa…pana si inteligenta o vindem ( sau, ma rog, cine o are fuge cat mai poate ) Se vrea o Europa Unita in care Romania nu are loc…Sa nu ne luam dupa tot ce se spune in Consiliul Europei, ne sunt ,,prieteni ” pana cand obtin ce vor, dupa care se incepe cu denigrarea ! Nu cred ca vina needucarii o purtam doar noi, nici parlamentarii care au iesit ptr schimburi de ,,experiente” sa vada ce este bun si frumos la vecini si sa aplice sau sa ne invete si pe noi, prostii ramasi in tara din prea mult patriotism si de ce nu , dintr-un prost spirit de sacrificiu, ci invinuiesc pe ,,educatii ” Europei !! Pe toti acei care flutura steagul cu ,,suntem o echipa ” dar de fapt doar interesul personal primeaza…Ma doare sufletul ca traiesc intr-o astfel de ,,cloaca ” dar nu pot schimba nimic,si nici nu stiu DACA se va schimba ceva .
    Cheers !

  4. „[…]si sa inchida fara scrupule toate institutiile care fac praf mediul”,la propriu si fac praf in mediul social obtinand diverse contracte cu statul? Asta era ideea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *