CUM A CAZUT CRISTI BORCEA DIN LAC IN PUT! EXCLUSIV – DE CE A FUGIT DIN PENITENCIARUL DIN SLOBOZIA!!!

Ma gandesc ca mai asteptati de la mine si povesti spectaculoase din ceea ce aud si vad! Ei bine, stiti ca, pentru scurta vreme, fostul sef de haita al cainilor rosii, Cristi Borcea, a dorit sa fie mutat la Penitenciarul din Slobozia, fara sa asculte sfatul unor prieteni avizati, pe considerentul ca Slobozia e mai aproape de casa decat Poarta Alba. Si doamnele din viata lui – multe, dupa cum se stie – ar avea mai putina benzina de cheltuit!
De acolo, Borcea s-a mutat in mare graba! Pentru ca a aflat abia apoi ca intrase intr-un penitenciar de maxima siguranta, in care se afla printre cei mai periculosi criminali din Romania, cei mai multi cu condamnari pe viata! Sa va dau un exemplu – personalul penitenciarului care intra in contact cu detinutii umbla cu cagule pe fata si sunt cu mare grija, pentru ca „vietasii” pot ucide doar de distractie. Cu o condamnare pe viata, ce ti se poate intampla mai mult!!!
Ei bine, aici a ajuns Borcea si a fugit in viteza mare inapoi la Poarta alba, unde poate sa stea acum la barfa cu fratii lui din fotbal. De fapt, pana iese el din puscarie – 4 ani face sigur – nu stim daca o sa mai fie fotbal…

3 comentarii la „CUM A CAZUT CRISTI BORCEA DIN LAC IN PUT! EXCLUSIV – DE CE A FUGIT DIN PENITENCIARUL DIN SLOBOZIA!!!

  1. Cristi, sunt un fan al emisiunii tale, insa nu pot sa te vad cum vorbesti in necunostinta de cauza.
    nu poti sa spui „pai nu a fost santaj ca era cu mediator”. sa lamurim cateva aspecte: 1. mediatorul nu e o autoritate. 2. medierea nu inseamna ceea ce s-a intamplat intre Oana si doctor. exista o procedura care trebuie urmata, partile trebuie instiintate, se semneaza un contract… etc… Faptul ca cineva are o functie, oricare ar fi ea, asta nu inseamna ca nu poate fi autorul unei fapte prevazute de legea penala. La santaj legea nu prevede ca mediatorul nu poate fi complice sau auto, coautor, instigator…etc. Lasa justitia sa decida si nu te pronunta tu. Daca se va crea un precedent o sa vedem toti faptuitorii cu mediatorul de mana si astfel art poate fi abrogat. ce rost mai are…. daca erai tu in locul medicului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *