CULISE – Prietenii l-au convins pe Mihai Albu sa divorteze!!!

Mihai Albu avea problema in casnicie de trei ani! O data cu nasterea fiicei sale si dupa ce Iulia alesese sa devina un personaj ultra-avangardist in moda, Mihai a cerut ajutorul unor avocati, pentru a gasi o cale privind rezolvarea problemelor in cuplu. Pentru copil si cu speranta intr-o posibila schimbare a Iuliei – dar nu stiu in ce, pentru ca, spune Iulia, el nu era foarte incantat nici cand ea era un avocat ocupat… poate sa fi devenit casnica???? -, Mihai a mers inainte pana cand sotia a plusat la capitoul extravagante si… aparut gaina!
Asadar, mai intai gaina a fost si nu oul… Ocazie cu care prietenii lui Mihai au inceput un torent de ironii care au umplut paharul. El a fost cele care a cerut divortul, el e cel caqre l-a sustinut cu tarie in fata notarului, desi Iulia era nitel bulversata de situatie si statea in cumpana. Dar insistenta lui Mihai a facut-o sa se gandeasca la faptul ca, poate, viata are drumuri pe care ea nu le vedea!!!

6 comentarii la „CULISE – Prietenii l-au convins pe Mihai Albu sa divorteze!!!

  1. Ioi. Il ador pe Alin. Cristi pentru amicitia noastra de o mie de ani. Roaga-l sa-mi fredoneze putin din „Atat de singur”. Vai ca mor dupa Alin, sunt in stare sa intineresc 20 de ani pentru el.

  2. Buna seara,
    Cristi un mesaj de La Multi Ani! si toate gandurile bune pentru tine si familia ta ,deasemeni as vrea sa-i spun lui Mihai Albu ca simplu telespectator ca-i doresc langa el o femeie care sa-l merite si care sa fie suficient de coapta,adica cu studiile terminate nu sa fie obligat sa traiasca singur la aceasta varsta ca daca vroia asta traia cu o studenta de 18 ani:) stiu ca este un om cu mult bun simt si caruia ii doresc o femeie care sa-l divinizeze si invers ,adica o familia ca a ta .
    Mult curaj si bafta multa

  3. buna seara Cristi,vreau sa te intreb ceva, care nu are legtura cu invitatul din seara aceasta.mai bine spus pe Luis Lazarus , daca a jucat cumva in fimul liceenii?cand mai vine in emisiune, te rog frumos sa-l intrebi… este un baiat in film tare mai seamana cu el. multumesc, este doar o curiozitate.ce mai face Alina si baiatul care cantau in band?de ce nu mai vin?

  4. mihai, viata merge inainte.sa ai parte de fericire noroc si realizari profesionale….ai un mare avantaj , ai o fetita superba.SUCCES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *