Poti sa bei apa de la robinet! E ca de La Fantana!

Pentru unii dintre noi, consumul apei direct de la robinet a fost o obisnuinta inainte de “89. Nimeni nu ne spunea ca ar fi un pericol sa o bem, intrucat in mod normal apa de la robinet este potabila. Dupa 20 de ani, sa bei apa de la robinet a devenit un act masochist: retelele de distributie ale apei din orase s-au invechit, iar pe tevile care duc apa pana la robinet s-a depus rugina ori s-au dezvoltat microorganisme periculoase.
Dar ce fac oamenii care nu au resurse financiare pentru a cumpara deja obisnuitele sticle de apa plata sau minerala?
Am aflat de curand ca cei de la La Fantana au lansat pe piata anul acesta o oferta speciala pentru cei care doresc sa consume apa potabila de la robinet.
Un instalator al firmei vine acasa si monteaza un cartus filtrant ultraperformant care purifica apa de la retea. In plus, se monteaza un robinet de inox dedicat consumului de apa sigura. Toate acestea sunt incluse intr-un pachet ce se numeste La Fantana Solo Kit si costa 399 lei. Foarte tare!
Se garanteaza 6 luni cu un gust mai bun al apei, al cafelei si al ceaiului. Si evident eliminarea riscului unei posibile contaminari cu paraziti si dureri infernale de stomac. Dupa 6 luni, inlocuirea cartusului costa doar 199 lei.
Daca vreti sa aflati mai multe despre povestea aceasta, sunand la 021.2007.200.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *