Bianca Dragusanu e toxica pentru familia lui Cristian Andrei!

Am cunoscut-o pe Ioana in emisiune si am inteles din privire ca si-a dorit sa apara la TV. Tatal a acceptat, cu conditia ca, in clipa in care vorbeam despre personaje de la care fiica nu are nimic de invatat, sa o rugam sa iasa din platou.
Va rog sa observati, daca urmariti inregistrarea de la Antgena 2, cum Cristian Andrei o scoate pe fiica atunci cand ajungem cu discutia la Bianca Dragusanu. Nu il pot contrazice pe domnul doctor…

11 comentarii la „Bianca Dragusanu e toxica pentru familia lui Cristian Andrei!

  1. mie emisiunea ta imi pare ca o barfa si nimic mai mult. nu faceti decat sa vorbiti despre altii, va castigati banii si renumele de mari prezentatori aruncand cu pietre in oameni gen Bianca de parca sotia ta ar fi fost virgina cand te-ai insurat cu ea. va credeti niste oameni superiori dar de fapt sunteti niste nimicuri

  2. cristi,ador emisiunile tale ,incearca sa faci mai multe emisiuni din care tineretul si noi toti avem de invatat ,combina,doi invitati (un psiholog-o pitipoanca ).”Pitipoanca” ar vorbi despre viata ei si psihologul iar da sfaturi intru-un cadru lenjer , cu glume („pitipoanca” sa nu fie pusa la zid ) .Incearca sa faci si ceva educativ stiu ca poti .

  3. Felicitari domnule Madalin pt Fanita si pt celalalt copil care va sa vina .sunteti de admirat.dar cu politica cum stati?

  4. Se pare ca acest „Gog” al Romaniei nu este chiar ceea ce pare. Datorita invitatului dmv din aceasta seara ne-ati mai deschis si noua ochii. Intradevar, Gog s-a folosit de trucuri ieftine sa castige concursul,in timp ce altii au muncit din greu si s-au ales doar cu experienta… pacat!

  5. Ce sfat ar da domnul doctor poporului roman in momentele acestea grele de criza avand in vedere ca oamenii se incred in niste personalitati politice care le promit multe dar fapte zero…

  6. l-am ascultat cu placere pe dl andrei de cand avea emisiune la pro fm parca,era seara.vreau sa il intreb:se poate uita prima dragoste???sunt casatorita cu 2 zopii, f fericita,dar totusi de nenumarate ori imi aduc aminte de primul meu iubit si ma gandesc oare de ce.

  7. Ce parere are domnul doctor despre generatile astea de adolescenti care isi dau tot mai putin interesul de a mai citi o carte ?…..peste o luna se da bac-ul ,aceleasi specimene copii ca anul trecut vor fi sau vom avea elevi capabili sa ia macar un 5 de trece la limba si literatura romana?

  8. Buna seara,Referitor la Bianca mie mi-a atras atentia faptul ea cerea Catinaci sa- spuna de ce e veche,adika ce trebuie sa faca sa fie un accesoriu modern :) asta a fost tare nu ? pe ea nu a deranjat-o ca este un accesoiru ci ca e vechi :)

  9. felicitari Cristi ,ne faci serile mai frumoase.ma bucur ca nu inviti vedete de carton , sa nu zic paparude. macar seara sa ma relaxez fara sa vad dudui care nu fac nimic decat ,ca rad aiurea si-si arata chilotii si sanii(scuze).

  10. Cristi, ce s-a intamplat cu transmisia live de pe internet? de ce se cere plata? si asa nu va vad pe tv, acum nici live pe net :( pacat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *