PEPE, care e treaba cu Macarencu? Diana a vazut?

Bref – prezenta la o inregistrare a Dianei Munteanu, Aurelia Petrache marturiseste ca Pepe i-a cerut numarul de telefon al Nicoletei Macarencu – nu stiu ce fel de ziarista este domnisoara, nu mi-e deloc limpede si nu-mi pasa -, ca sa iasa la o cafea cu ea. Diana nu a vazut nimic. Fetiscana zice ca nu ar fi iesit oricum cu el. E doar marturia Aureliei, care trebuie pusa fata in fata cu Pepe. Domnu’ Maruta, poftiti, va rog…

7 comentarii la „PEPE, care e treaba cu Macarencu? Diana a vazut?

  1. si care ar fi problema ca pepe a mai curtat cate o d-ra?Va dati toti sfinti!O scoateti acum pe Oana basma curata si, ar fi culmea ,si pe Marioara.Te credeam mai vertical ,mai obiectiv ,dar nici tu nu mai stii ce e cu tine (sau pt.ca Pepe nu mai vine nici el in emisiune si-ti cam rozi unghiile?)

  2. Cristi, o cunosti pe Aurelia de atatia ani si sunt convinsa ca stii ca minte, cum a facut-o de atatea ori. Oare este mai important faptul ca acum Oana Z. a semnat cu trustul vostru?!

  3. D-l Brancu,eu am urmarit scandalul Oana-Pepe dela inceput.Cea care a dat starul scandalului a fosst Oana care a avut aliati emisiuni din trstul intact.Dupa ce va mintit cu fel de fel de inventii,adevarul l-a declarat la alt post.Acum ca s-a angajat in trust tote emisunile antenelor l-au luat la tocat pe Pepe.Cu ocazia asta a-ti facut-o vedeta si pe Marioara.Spre cinstea si onoarea d-voastra ar fi bine sa faceti un rimembar al cazului si sa fiti obiectivi.Sunt un urmaritor al comentariilor pe tema si sunt f.multi care va acuza si felicita rcs-ul ca v-a scos din grila.Merita atitudinea de partizanat pe care o practicati.Pepe ignora toate rautatile ce le emiteti.el cand apare (f.rar)doar se apara si o face in mod civilizat

  4. Apropo de subiectul asta…am vazut ca la Acces Direct fata aia spunea ca Pepe nu a sunat-o, nu s-a dat la ea…ma rog a negat tot. a spus ca tot ce a fost in emisiune a fost o gluma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *