Luis Lazarus si-a gasit nasul: Andreea!

Superstitia lui Lazarus a fost aceea ca iubita lui sa aiba prima aparitie muzicala chiar in Saptamana Mare, considerand ca asta va fi de bun augur. Mie mi s-a parut ca fata are voce buna pentru muzica actuala si ca poate merge mai departe, daca intra in sistem. In afara acestui showbiz, e tare greu…
In fine, Luis e hotarat sa investeasca mult in cariera Andreei. Ceea ce nu a facut, poate, pentru nicio femeie din viata lui, pana acum, ca de data aceasta.

18 comentarii la „Luis Lazarus si-a gasit nasul: Andreea!

 1. Am 42 ani, imi voi gasi un loc de munca anul acesta! Sunt revolutionara si nu mai am ajutorul financiar de la stat!

 2. Buna seara si Hristos a Inviat! Super emisiune! As vrea sa stiu daca in viitorul apropiat voi mai fi cu actualul iubit. Va multumesc.

 3. Imi doresc foarte mult sa plec din tara, dar toate incercarile mele de pana acum au esuat. Voi reusi intr-un final sa plec din tara?

 4. Sunt zodia fecioara si sunt insarcinata in 12 saptamani ce voi avea baiat sau fata? va multumesc

  din braila

 5. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

 6. Super emisiunea de azi, sa-l inviti mult mai des(odata/saptamana) pe Lazarus cu noua lui iubita Andreea, chiar sunt un cuplu superb, iar Lazarus chiar are ceva de zis cand vine in emisiunea ta.
  Dar fara Andreea sa nu-l primesti in emisiune. :)

 7. Sunt total de acord cu Lazarus…cum sa jignesti o femeie insarcinata doar pentru ca ea este iubita fostului tau. Sper sa nu sufere acea fata, care drept vorbind chiar nu are nici o vina. Eu ca femeie si ca posibil in viitor viitoare mamica mi s-a parut de neconceput tot ce a zis Zavoranca despre acea viitoare mamica si copilul ala nenescut.

 8. Cristi ,le zice bine Lazarus ,as vrea sa stiu si pararea lui,a lor , despre Oana Zavoranu -care acum ne amentinta ca va avea si un contract TV sper ca n-o vad pe posturile mele favorite :)
  Multa bafta in relatia cu Andreea,pare o fata la locul eu :)
  O seara placuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *