5 comentarii la „Radu Mazare – latifundiar de Madagascar!!!!

  1. Dragii mei, Numai ce a venit bunica Lorenei( e o fetita mica, mica, simpatica, ff isteata care e crescuta de o bunica de 70 ani,parintii abandonand o) la usa si mi a spus ca nuu se dau pensiile si era disperata ca nuu are nici un ou, zahar, ulei, carnita ptr cea mica macar ptr masa de Paste. Din ce am avut si eu in casa i am dat cate putin.Imi era tareeeee mila de eaDaca vreti sa faceti o mica pomana de Paste, fie si o felie de cozonac cu un ou rosu, va roog sa nu ezitati. Haine, incaltari are ff multe, dar mancare si banutzi…nuuuuuuuuuuu!!!! Doamne ajuta!! NU IGNORATI ACEST MESAJ.Stiu ca sunteti parinti sau poate in devenire.Din putinul vostru faceti un copil sa nu fie trist!!!
    nr buni Lory 0746425292( Tulcea)- ZONA VestPuteti merge personal, ptr a nu exista suspiciuni.

  2. SALUTARI DOMNULUI PRIMAR DIN CONSTANTA SI EU SUNT DIN CONSTANTA SI SUNT TARE MANDRA CA AVEM UN PRIMAR CA RADU MAZARE CARE A FACUT CEVA FRUMOS DIN CONSTANTA SI DIN STATIUNEA MAMAIA .FELICITARI
    VA ROG DONUL CRISTI SA-I CITITI MESAJUL DOMNULUI RADU MAZARE!!!!

  3. bravo pt emisiunea de aseara, sper sa fie si mai tare seara asta. dar daca il chemai si pe galani, ce spectacol iti facea mazare!!!! eu nu mai stau in tara de 7 ani, dar am petrecut frumos la mamaia de fiecare data si mi-e un dor….

  4. Spune-i lui Mazare sa nu ne mai sufoce cu blocurile lui pt saraci,a spus asta de o suta de ori este plictisitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *