UN PREMIU PENTRU SUFLETUL MEU. PENTRU CEI CARE AU INTELES DRAGOSTEA NOASTRA DE VIATA SI VALORI.

Am fost joi la Piatra Neamt, la un eveniment exceptional – seara aniversara a postului Tele M Piatra Neamt – si mi-a parut enorm de rau ca nu am putut fi prezent acolo unde imi batea inima. La Gala Femei de Succes 2011, orchestrata de Mihaela Serban, Oana mea a luat in aceeasi seara un premiu special pentru reusita Galelor Confidential si pentru sutele de oameni extraordinari care ne-au calcat pragul in cei patru ani de festivitati.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit o „jumatate” care are atata ambitie si dorinta de a invinge, incat resursele mele de energie se incarca mereu. Si, in asemenea clipe, simt ca se risipeste toata invidia celor care nu inteleg ca dragostea adevarata sta doar in puterea lor. Ura se face nisip in vant, cata vreme exista oameni care vad in ceea ce facem un triumf.
Te felicit, dragostea mea! Tu esti trofeul meu.

4 comentarii la „UN PREMIU PENTRU SUFLETUL MEU. PENTRU CEI CARE AU INTELES DRAGOSTEA NOASTRA DE VIATA SI VALORI.

  1. Orice om care iubeste cu adevarat, isi apreciaza jumatatea!Sa va tina Dumnezeu sanatosi si sa va bucurati unul de celalalt,ani multi si fericiti.Ma bucur sincer, pentru casniciile reusite si apreciez persoanele implicate in ele.

  2. Orice om care iubeste cu adevarat, isi apreciaza jumatatea!Sa va tina Dumnezeu sanatosi si sa va bucurati unul de celalalt,ani multi si fericiti.Ma bucur sincer, pentru casniciile reusite si apreciez persoanele implicate in ele.

  3. VA doresc multa iubire in continuare si cei ce va privesc doresc sa-si doreasca si ei o iubire la fel de completa, numai iubire sa fie si atunci totul va fi incununat prin fericire si iubire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *