Anca Turcasiu nu mai poate merge pe partia de schi! Desi a fost intrecut campioana!

Anca mi-a povestit ca sotul si fiul sunt plecati la schi, intrucat ea nu mai poate privi o partie de schi, de sus in jos, dintr-un motiv de ordin medical. E o chestie fireasca – fiecare dintre noi dezvolta o fobie in viata -, asa ca i-a lasat pe baieti sa plece singuri, ca sa nu le strice vacanta. Tocmai ea, care a fost campioana la schi in adolscenta!

13 comentarii la „Anca Turcasiu nu mai poate merge pe partia de schi! Desi a fost intrecut campioana!

 1. la multi ani si pentru mamica mea scumpa si draga, astazi i-am cantat eu toata ziua “E ziua ta mimico..”,desi am 23 de ani:P acum cred ca ar trebui sa las pe cineva mai priceput..mi-ai faceo bucurie enorma daca mi-ai citi msjul!!super emisiune,super invitati la multi ani si pentru anca,arata senzational!!

 2. la multi ani si pentru mamica mea scumpa si draga, astazi i-am cantat eu toata ziua “E ziua ta mimico..”,desi am 23 de ani:P acum cred ca ar trebui sa las pe cineva mai priceput..mi-ai faceo bucurie enorma daca mi-ai citi msjul!!super emisiune,super invitati al multi ani si pentru anca

 3. la multi ani si pentru mamica mea scumpa si draga, astazi i-am cantat eu toata ziua „E ziua ta mimico..”,desi am 23 de ani:P acum cred ca ar trebui sa las pe cineva mai priceput..mi-ai faceo bucurie enorma daca mi-ai citi msjul!!super emisiune,super invitati al multi ani si pentru anca

 4. Buna seara,
  Vreau sa ii spun La Multi Ani mamei mele.. cea mai buna si scumpa mama din lume…

  Apropo ai o emisiune superba :)

 5. Cristi am doar o intrebare, bluzita de pe doamna Anca Turcasiu este dintrun magazin care incepe cu litera S? Multumesc frumos! La multi ani sotiei tale si doamnei Anca Turcasiu!

 6. Buna seara d-nu Brancu, cu ocazia acestei zile speciale de 8 martie doresc si eu sa urez La Multi Ani mamei mele, bunicii mele si iubitei mele pe care le iubesc enorm.

 7. Buna seara Cristi as dori sa transmit tuturor doamnelor si domnisoarelor un sincer la multi ani de 8 Martie, multa sanatate si sa fie iubite.Incredibil dar doamna Anca arata extraordinar de bine, ca la 20 de ani!Iar tie Cristi iti multumim ca ne -ai incantat cu prezenta ta la Panciu si te mai asteptam cu drag.

 8. Anca arata natural E_X_T_R_A_O_R_D_I_N_A_R si nici nu cred ca ar putea sa arate altfel (spre deosebire de Bianca Dragusanu ), La Multi Ani tuturor femeilor! Tot nu imi place vocea solistului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *