15 comentarii la „Alina Neagu socheaza – Zavoranu si Pepe vor mai avea un moment intim?

 1. Interesanta emisiunea de aseara, dar cam scurta. Alina Neagu este o prezenta deosebita, ca de obicei. Imi permit, totusi, o recomandare, cred ca cea mai reusita emisiune in care am vazut-o a fost cea despre boli, deci cred ca i se potrivesc mai mult emisiunile mai lungi, dar cu o tema anume: boala, singuratatea, previziunile anului etc, nu stiu..presupun ca ati gasi voi ceva.

 2. O INTREBARE PT ALINA, EA CE PARERE ARE DESPRE ZODII SAU DATA , ORA ANUL NASTERII ? SUNT ADEVARATE INFORMATIILE PE CARE NI LE ZIC NUMEROLOGII SAU ASTROLOGII ?

 3. Ma intreb cine este primar la d-na Alina Neagu in sat, oare Basescu?
  Deja ma plictiseste si d-na Neagu… se da importanta cu abertiile ei. Vorba d-nei care zicea in subiectul Mioara Roman, ar fi frumos sa mai chemati si alti invitati, nu doar aceeasi.

 4. Buna seara!
  As vrea daca se poate sa-mi dea un sfat,cum putem alunga sentimentul de insingurare(singuratate)???

 5. ALINA O INTREBARE, SPER SA NU TE DERANJEZE, TE MAI GINDESTI SA AI UN COPIL ??? TEAM ASCULTAT MEREU CIND AI APARUT LA CRISTI SI STIU CE AI POVESTIT

 6. UNDE AI PUTEM SCRIE ALINEI ? DACA NE POATE DA O ADRESA DE E-MAIL , UNDEVA UNDE O PUTEM CONTACTA , CRISTI AI NUMAI INVITATI UNUL SI UNUL , DAR ALINA E CEVA SPECIAL , E UN INVITAT DIFERIT DE TOTI , SPUNEI TE ROG DATA MEA 29.07.1981

 7. Atunci cand iti urasti poporul, cand nu faci decat sa il distrugi, cand poftesti elitele sa plece din tara, etc etc ti se raspunde pe masura. Basescu se aproprie indubitabil spre acelasi sfarsit…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *