Culise la Revelion pi viechi – Viorica de la Clejani e trista ca nu mai are Antena 2! Se mai uita seara la o barfa!

Viorica e mare devoratoare de programe TV, asa cum ne-a recunoscut si in culise la Revelionul pi viechi, cand a mai putut sa vada si ea ce se intampla la Antena 2, o televiziune dintre cele preferate, pe care insa nu o mai are in grila. „Mai aveam si eu ce sa barfesc”, spuse Viorica. Altfel, aflati ca, in ultima vreme, cluburile accepta tot mai mult taraful Clejanilor. Dupa multa fita, merge si un lautar…

P. S.: M-am pricopsit cu Vipa, trebuie sa recunosc copilul…

75 de comentarii la „Culise la Revelion pi viechi – Viorica de la Clejani e trista ca nu mai are Antena 2! Se mai uita seara la o barfa!

 1. ma numar printre prietenii postului de televiziune comercial antena2 bucurssti am inceput sa ma uit la acest post din 2007 .cand a inceput sa emita in eter si vrem sa mai aveti si alte emisiuni dupa modelul unui post de radio regional din constanta care era radiovacanta mamaia constanta primul post de radio estival regional. ce emitea pe 1458 kiloherti si 100; 1 megaherti si ce avea emisie de 4 ore in direct. si mi as dorii sa aveti o emisiune la antena2 tv bucuresti. si sa se intituleze ” muzica litoralului la antena2 ”] emisiune luata de la postul de radio estival. din constanta si vrem ca aceasta emisiune sa o prezinte dna doina caramzulescu care a fost fondatoarea al acestui post de radio din 1967 .iar emisiunea a inceput sa apara pe undele radiovacantei mamaia din 1982 .

 2. Intrebare: Ce face un moldovean, atunci cand n-are ce sa faca?
  Raspuns: Se dezbraca si si pazeste hainele!…

 3. – Hai la o bere!
  – De cand s-a mutat soacra la mine, nu mai beau!
  – De ce?
  – N-am chef s-o vad in dublu exemplar

 4. buna seara.la multi ani celor care sarbatoresc revelionul astazi.mi-a placut bancurile voastre cu americanu si dediicatile clejanilor.imi plac clejanii.multa sanatate lui cristi,americanu si clejanilor.alexandra campina.

 5. Comunitatea rusilor-lipoveni din Lastuni – Tulcea, saluta cu respect emisiunea dumneavoastra si prin presedintele nostru Denusi Cristian ureaza tuturor un an nou fericit si un sincer LA MULTI ANI!

 6. buna seara.la multi ani! mi-au placut bancurile voastre cu americanu.imi place de ionita,viorica si margherita de la clejani.felicitari agentul vip este o emisiune minunata.sanatate lui cristi,americanu si clejanilor.alexandra din campina.

 7. salut brancule ..te rog frumos sa o intrebi pe viorica .de ce nu vorbeste niciodata de localitatea ei natala /babaita jud tr! ?

 8. Un banc pt moldoveni:
  I1: Din ce e facuta o bomba?
  R1: Din olteni si moldoveni.
  I2: De ce ?
  R2: Pt. ca oltenii sunt prosti de bubuie, iar moldovenii se imprastie.

 9. Doua blonde stateau de vorba; una dintre ele o intreaba pe cealalta:
  – Draga, tu cand faci dragoste, vorbesti cu sotul tau?
  – Da, daca ma suna!

  sau un alt banc foarte tare la care am ras cu prietenii vreo jumate de ora
  I: – Ce scrie pe mormantul unei blonde?
  R: – In sfarsit, s-a culcat singura.

 10. Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut.
  Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica:
  – Tocmai am terminat un puzzle si ne-a luat numai 3 luni sa terminam.
  – Si ? Intreba barmanul.
  – Pe cutie scria 2-4 ani ! un banc de revelion pi vechi

 11. Cu mare respect pentru emisiunea dumneavoastra …va transmitem La Multi Ani atat dumneavoastra cat si grupului de dansuri lipovenesti din Dobrogea Grimed consdus de maestru Paliov Titi

 12. Adrian Militaru alaturi de cahulii din Dobogea saluta emisiunea dumneavoastra si ureaza tuturor La MULTI ANI!

 13. Urez din toata inima pentru toti cahulii din Chilia si in special pentru presedintele cahulilor rusi din Dobrogea …Adrian Militaru. Pentru Adrian Militaru…Sto te robisi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *