EXCLUSIV Mihaela Radulescu: „Andreea Marin a exagerat cu atacurile! Ma amuza! Cineva o sfatuieste prost!”

Da, eu mi-a bagat coada, caci am intrebat-o pe Mihaela si despre faptul ca Andreea Marin a intepat-o in repetate randuri in ultima vreme! Reactia Mihaelei e graitoare!
Andreea exagereaza? Oare cine o sfatuieste prost, dupa cum spune Mihaela?
Restul declaratiilor, maine, la Europa FM!

Interviu Mihaela Radulescu – partea a doua

6 comentarii la „EXCLUSIV Mihaela Radulescu: „Andreea Marin a exagerat cu atacurile! Ma amuza! Cineva o sfatuieste prost!”

  1. Raduleasca este sefa pitipoancelor .Este stramoasa lor ,numai ca atunci ,demult tare ,presa tabloida nu prea exista si nici termenul pitipoanca nu aparuse .Raduleasca este plina de draci si de ceva timp tot apare pe la tv sau da alte declaratii referitoare la Andreea .Probabil ,o maninca undeva si Dani nu o mai scarpina cum trebuie de cand este ocupat cu X Factor .Si pana isi va face treaba Dani ,va mainpuleaza in continuare pe voi, marii jurnalisti.

  2. Completare: Pe mine nu ma amuza replicile nenumarate ale acestei pretinse doamne, ci ma irita. Iar dvs., domnule Brancu, ati reintrat in hora Mihaelei. Si daca nu ma insel, nu demult, Andreea a primit un premiu la Confidential. Nu inteleg de ce continuati aceasta tevatura care oricum se manifesta de o singura parte. Andreea isi vede de viata si nu inteleg ce va deranjeaza de fapt. Nu i-o fi de ajuns ca se tes scenarii pe seama familiei ei doar pentru ca, pe cineva deranjeaza fericirea ei? Lasati-o fratilor in pace.

  3. Eu am fost de parere de la bun inceput ca Andreea Marin nici macar nu a atacat-o. Sa nu uitam ca Turcescu si inca o invitata au adus-o in discutie pe raduleasca. Eu am vazut emisiunea aia cap-coada si nu ma asteptam sa se faca atata circ de pe seama ei. Femeia aia are dreptul la o parere, nu? In fond, si-a asumat-o. Raduleasca de ce apare atat de des dandu-i replici cand pt. partea cealalta subiectul este inchis? Cauta cumva sa o provoace? Eu nu pot sa respect un personaj care apeleaza la asemenea tertipuri ipocrite, meschine. Sorry, dar Andreea iese pe plus din toata situatia asta. Raduleasco, lasa circul asta ieftin daca te pretinzi a fi o doamna.

  4. Auzi, pe tine inca te mai plateste cineva ca sa fii „jurnalist”? Pentru meseria asta nu-ti trebuie nici un IQ mai mare de 5, nici o atitudine decenta, care in niciun caz nu se numeste pupincurism? Nu-mi vine sa cred ca inca mai ai un public…pe de o parte tara asta isi merita soarta.

  5. Hello, voi chiar sunteti orbi? Voi chiar nu vedeti ca miss Radulescu continua mascarada asta? Ce naiba! Stiu ca femeia are spatele asigurat, ca toata presa o ridica in slavi, dar Raduleasca asta e cea mai mare ipocrita. Cum continua Andreea cu atacurile? Spunand ca pentru ea, subiectul este incheiat? Sa stiti ca, oamenii vad cum Mihaela abereaza si ca ea este cea care lanseaza atac dupa atac. Sa nu se mai victinizeze pentru ca nu tine. M-am saturat de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *