Monica Tatoiu l-a pedepsit pe Victoras!

E vorba de fiul ei, care nu a mai dorit sa termine tema pentru acasa. A facut doar 10 la suta, considerand ca e suficient de destept ca sa nu fie nevoit sa finalizeze. Mama l-a pedepsit, taindu-i finantele si oferindu-i pentru uz personal un telefon cu pret de 1 leu. Evident, a fost luat supertelefonul din dotare! Nu va tine mult pedeapsa. N-o lasa sufletul…

10 comentarii la „Monica Tatoiu l-a pedepsit pe Victoras!

  1. Domnul Moldoveanu ce ati avut cu Mara Banica la Cireasa de pe tort??? ati terorizat-o… pe bune

  2. Eu in locul lui Irinel , cand monica ar trebui sa aiba o prezentare si sa fie platita cu 3 mii sa zic …m ash duce si asi da 10 mii la organizator numai sa nu o ia pe ea la prezentare :)) si asa usor usor ar distruge o, dar nu il intereseaza sa faca asta din cate vad

  3. Cancerul de colon uterin este cauza a schimbarii a mai multi parteneri sexuali????? gresit … am o prietena care sa casatorit virgina la 19 ani deci rel sexuale a avut DOAR CU SOTUL EI a fost singurul barbat din viata ei si totusi a la 42 de ani a fost diagnosticata cu cancer de colon uterin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Cu ce sa cumperi daca nu e bine sa vinzi iar salariile sunt… cum sunt? Bani la ciorap nu mai exista. Asadar?

  5. Ea nu merita nici cand era sotia lui Irinel atata atentie.. era doar sotia unui domn cu 30 de ani mai in varsta si atat..isi mai punea genti in cap :)) altceva nimic..

  6. Referitor la ce s-a spus mai devreme, am si eu o precizare! Tatuajul,pana la urma ,este o arta, o forma de exprimare, de mii de ani… Dar cine nu stie,nu stie. Macar se putea preciza ”parerea mea e ca…bla bla bla…nu va tatuati” pt ca,pana la urma ,asta inseamna sa fim liberi,nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *