Pasarea Colibri a renascut! Cu Pittis…

Pentru toti cei care au iubit muzica lor in ultimii 40 de ani… Si pentru cei care au iubit rostirea si trairea unica a lui Motu Pittis.
Daca mai aveati vreo indoiala, in noul proiect care face deja sali pline, locul lui Motu nu poate fi luat decat tot… de el, prin intermediul inregistrarilor din trecut.

4 comentarii la „Pasarea Colibri a renascut! Cu Pittis…

 1. d-le Brancu va rog frumos daca puteti sa-mi dati un nr de tel sau o adresa de la omul care i-a salvat vocea,imi cer scuze nu stiu cum o cheama(artista de muzica lautareasca) am un caz ffff grav in fam ,v-am mai scris va rog din suflet multumesc ff

 2. Ma bucur din tot sufletul ca aveti un invitat de marca in aceasta seara, un artist extraordinar cum e Dl. Baniciu. Domnule Baniciu, am iubit ” Scrisoare de bun ramas” de acum vreo douazeci de ani, o consider o melodie absolut geniala prea putin cunoscuta, din pacate…
  Va admir din tot sufletul , cred ca sunteti din putinii ARTISTI care ne-au mai ramas si n-au facut concesii de dragul banilor . Va admir verticalitatea si demnitatea atat de rara in zilele noastre!( mai ales in domeniu…)
  Pe cand din nou la Suceava?

 3. Mircea, ne bucuram sa te vedem macar la TV.
  Esti la fel de TARE!!! Te pupam,
  Jarko si Nati

 4. Domnul Baniciu poate fredona “Dealul cu dor”? Melodia care îi place lui Teo Trandafir, de la care am aflat şi eu de cântec. Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *