Benone priveste trist spre tara lui

Benone este un om fericit. Are liniste acasa si mult prea putine deziluzii, cum au avut colegii lui breasla, la fel de ilustri! In schimb, priveste cu tristete tara lui. „Cum e oare posibil ca Romania sa nu aiba o trupa de pop=rock asa cum moldovenii de peste Prut au pe Millenium?”
E simplu, nea Benny. Lumea se imbulzeste catre locurile blondate de bani. Adica? Manele pentru interlopi si muzica fara muzica de la posturile de pusti, ideala pentru cluburi unde trebuie sa bei ca sa nu te doara capul. In rest? Valori vazute ca dinozauri. Chiar ca e trist.

5 comentarii la „Benone priveste trist spre tara lui

 1. Felicitari!!! Sunteti o familie frumoasa!!! Sa va traiasca Tudor, sa fie sanatos si fericit!!!

 2. Buna seara
  sunt un mare fan al emisiunii dvs.
  O rog mult pe d.na Mariana sa-mi faca o caracterizare in cateva secunde. F – 26.09.1979

  Cat despre Huidu…..desi nu-l plac …imi pare extrem de rau de ceea ce s-a intamplat

 3. domnule Cristi Brancu, cu tot respectul pentru munca si pozitia dumneavoastra, nu suport anumiti jurnalisti care se trag d sireturi cu adevaratele noastre Simboluri care au muncit pe branci pentru respectul publicului nu ca unii dintre ei care pentru faima au facut orice……..haideti sa-l judecam pe Huidu din pozitia de om si atat nu ca prezentator.Punetiva toti in locul lui ca om si o sa vedeti ce simplu este sa comenteze toti frustrati despre voi.

  Cu deosebit respect si multa sanatate familiei, aveti un baiat superb(fara linguseli)asta este adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *