UN GLONT/ZI – Nunta de divort cu Cristi Borcea, la Valea Boului

Mamaitzele din Valea Boului il vad pe Cristi Borcea ca un taur in toata regula.
Ce sa le reprosezi? Niciun fiu al satului nu a ajuns atat de sus, in sfere pe care ele nu le inteleg, nici financiar, nici ca show media.
Legendarele matusi ale lui Cristi nu stiu cine e Shakira aia – dar trebuie sa fie un barbat, devreme ce a devenit porecla pentru Cristi al lor. Nu stiu exact nici cine e Torje si mai exact de ce feciorul lor isi smulge parul din cap cand unul, Moti il cheama, da pe langa minge. Ce-o fi atat de important?!
Semnele apocalipsei, maica, asta e!
Ceea ce inteleg ele insa foarte bine e filozofia de baza a vietii. Ca atunci cand te casatoresti, apai o faci pentru ca nu concepi viata fara omul tau. Pana la final.
Pentru ca barbatii lor mai trag cu ochiul in batatura altora, ele urasc amantele. Mai ales cand astea fura barbatul cate uneia pentru totdeauna. Matusile ancestrale si-au sacrificat bruma de vise pentru omul si copiii lor. Asa ca, pentru ele, doamna Borcea poate fi una singura: Mihaela. Alina e veneticul, cea care distruge cercul familiei.
Acum, stiu si mai bine de ce o urasc. Pentru ca Mihaela a meritat o nunta atat de mare, dar nu a avut parte. Si mai ales ca Mihaela NU a meritat ca a doua nunta a lui Cristi sa fie atat de fastuoasa. A fost atata bucurie, de parca Cristi ar fi sarbatorit divortul.
Iar asta, la Valea Boului, e mare rusine…

2 comentarii la „UN GLONT/ZI – Nunta de divort cu Cristi Borcea, la Valea Boului

  1. mare dreptate au femeile alea, asa simple cum sunt ele.
    nu ca omul nu ar fi avut dreptul sa -si refaca viata, dar parca sa o umileste ASA de ostentativ pe mama copiilor tai … Intradevar, e de papion rosu, ca pentru Tauri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *