UN GLONT/ZI – Cum arata Biblia lui Gigi Becali?

Gigi Becali e crestin si milostiv pana la proba contrarie. Ieri, primul stelist al tarii s-a spovedit pe un post TV – oare cat sta Gigi in direct la TV zilnic, ca inca nu am aflat… – ca o fi el crestin, dar i-a parut bine ca Serban Huidu a avut intalnire cu
moartea pe partia de schi.
Demn urmas al lui nea Bachus – jucat genial de Stefan Mihailescu Braila – care spera ca fiica lui sa aiba noroc in viata ca doar el a dat o groaza de bani la biserici, Gigi Becali crede ca Dumnezeu il iubeste doar pentru ca dimineata se roaga si pana seara face pomeni. In rest, Gigi traieste dupa legea lui, ca-n povestea cartii lui Coelho, in care Gigi, va aduceti aminte, sublinia ce-i placea si taia cu pixul ce i se parea aiurea.
Adica, ma intelegi, facem o cruce mare si in secunda a doua ii uram lui Huidu sa moara in chinuri, ca mare ticalos mai e! Daca nu i-a trecut de la vinul ala de i l-a pus in cap, asa-i trebuie!
Prin urmare, as paria – nu, nu la casele de pariuri unde fac averi oamenii de fotbal – ca Biblia lui Gigi Becali e foarte terfelita, pentru ca posesorul a studiat-o indelung. Un eventual utilizator sa nu caute paragrafele despre iertare sau despre iubirea aproapelui.
Daca nu le-a taiat cu pixul, Gigi sigur a rupt foaia.

Un comentariu la „UN GLONT/ZI – Cum arata Biblia lui Gigi Becali?

  1. DOMNULE CRISTI BRANCU imi cer scuze ca va inoportunez nu sunt un mare om de cultura sau vre-o personalitate dar va rog din inima nu mai stricati emisiunile dumneavostra chemand-o pe IULIA ALBU la dumneavostra in emisiune .va spun astea pentru ca eu personal o cred o nulitate prima data sa invete limba roman si dupa acee sa vorbeasca la tv si in media in general cu stima dantes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *