EXCLUSIV Mirabela Dauer, dupa fotografiile topless la mare – „Asa am ajuns si eu pe prima pagina… Care e problema acestor frustrati?”

Mirabela

Va invit sa ascultati o declaratie ironica si fulminanta a Mirei.
Parerea mea este ca colegii de la Libertatea au interpretat eronat fotografiile lor. O femeie cu anii Mirabelei trebuie sa se simta libera si linistita pentru a se arata asa cum este. Postura ei mi se pare perfect normala. Refuz sa cred ca suntem o tara de inchistati, de pudici idioti sau de cetateni care cred ca toate femeile care trebuie sa apara pe plaja e obligatoriu sa arate ca panaramele promovate pana la greata.
Bravo, Mirabela!
Acum 13 ani, am publicat o fotografie cu Zina Dumitrescu in sanii goi, la 70 de ani, la Mamaia. Mama Zina a fost si ramane o diva. Si, ca Mirabela, o nemuritoare. Oamenii speciali, ca ei, trebuie admirati oricand.
Pana atunci, luati de-aici super-declaratii. Restul, maine, la Vedete fara secrete.

4 comentarii la „EXCLUSIV Mirabela Dauer, dupa fotografiile topless la mare – „Asa am ajuns si eu pe prima pagina… Care e problema acestor frustrati?”

 1. la multi ani, multa sanatate si cat mai multe succese si as avea si o intrebare pt dna maria..sa gandit vreodata sa faca actorie?
  alina din tulcea

 2. Stiu ca nu e chiar la subiect commentul dar ma gandeam daca ne puteti ajuta cu promovarea unei campanii:)

  Buna ziua!

  Numele meu este Vlad Deaconescu si va scriu din partea Societatii Studentilor in Medicina din Bucuresti.
  In cadrul organizatiei, derulam o serie de proiecte, unul din cele mai de amploare fiind intitulat „Doneaza sange!Fii erou”, o campanie al carei scop este strangerea unei cantitati cat mai mari de sange, de care beneficiaza populatia prin intermediul Institutului National de Hematologie, care ne este partener. Datorita faptului ca ne confruntam cu o nevoie constanta de sange in spitalele din Romania, organizam anual mai multe editii, prima din acest an universitar avand loc in luna octombrie 2011.
  Suportul media in desfasurarea acestei campanii umanitare este esential pentru a sensibiliza populatia cu privire la acest gest marunt pentru fiecare dintre noi, dar cu un impact vital asupra celui care se afla in necesitate. Tocmai de aceea noi ca si societate studenteasca, precum si in calitate de organizatori ai acestui proiect, am fi onorati, in masura in care considerati posibil, sa avem parte de sprijinul dumneavoastra intr-una din emisiunile dinaintea campaniei, printr-un simplu anunt referitor la eveniment si bineinteles de toti aceia din echipa emisiunii care doresc sa solidarizeze cu cauza noastra si sa doneze in cadrul Facultatii de Medicina ( Bulevardul Eroii Sanitari, nr. 8).

  „Doneaza sange!Fii erou” Nevoia e constanta, recunostinta e instanta !

  Va multumesc mult,
  Vlad Deaconescu
  SSMB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *