EXCLUSIV – Zavoranu il comenteaza pe Maciuca, anunta ce va face la Hollywood si o executa fin pe Moni!

Toate au fost la Vedete fara secrete de sambata. Dar Zavo a spus lucruri tari, cum ar fi ca Michael Maciuca ar fi recunoscut deja ca nu a jignit-o pe Oana. Iar Mick Davis a venit pe 23 august ca sa discute cu Oana despre proiectele viitoare la Hollywood. Cat despre Moni, sa ne distram un pic…

oana zavoranu

5 comentarii la „EXCLUSIV – Zavoranu il comenteaza pe Maciuca, anunta ce va face la Hollywood si o executa fin pe Moni!

 1. plictisitor interviu cu zavoranca…nu-mi place deloc de aceasta individa.
  felicitari tie si Oanei Turcu pentru baietelul vostru! sa va traiasca!

 2. Da Cristi, ai dreptate. Sper sa-l uite lumea cat mai repede pe acel tudy!
  Oricum, important este ca bebe al vostru sa fie sanatos si…cel mai cel!

 3. Cristi, in primul rand vreau sa va felicit pe tine si pe Oana (a ta) pentru bebelus. Sa se faca mare si sanatos si tot ce e mai bun pentru el!
  Insa nu pot sa nu te intreb: cum ati putut sa-l numiti pe bietul bebelus Tudor?? Este un nume foarte frumos, dar dupa toate povestile cu Tudy, nu vi se pare ca a devenit cam ridicol? Daca mai tarziu cineva o sa-l strige Tudy, v-ar placea? Ma rog…eu cred ca n-ati fost prea inspirati.
  In alta ordine de idei, tu ma uimesti cata atentie ii dai (inca) acestei zavoranu si cum te poti amuza la glumele ei proaste si ridicole. Si cum dai impresia ca tu crezi tot ce spune (sau poate chiar o crezi, ceea ce ar fi mult mai grav). Pe mine (si nu numai) ma scarbeste femeia asta, cum poti sa te lasi prostit de ea si de aberatiile ei?? Nu stiu, chiar sper sa-ti schimbi atitudinea cat de curand si, mai mult de-atat, sper sa n-o mai vedem la tine in emisiune. Asta chiar ar fi picatura care ar umple paharu’!
  In rest, toate bune si sa aveti grija de…Tudor!

  1. Mireluske,
   Cred ca nici tu nu crezi ce spui. Adica toti oamenii care sunt botezati cu numele de Tudor ar trebui sa se duca sa-si schimbe repede prenumele, doar pentru ca un pustiulica fara minte a patat peretii de dorul Oanei Zavoranu? Cine crezi ca-l va mai tine minte pe acest Tudy peste un an?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *