Mugur Mihaescu vrea sa unifice miscarea ecologista!

Sunt minim doua si maxim cine mai stie cate miscari politice ecologiste in Romania. Mugur Mihaescu crede ca a venit momentul in care sa incerce unificarea acestora. Romanul este insa atat de insensibil la tot ceea ce inseamna un aer respirabil in societatea romaneasca, incat tare ma indoiesc ca o natiune de sefi, ca noastra, va accepta sa uneasca ceva. Noi dezbinam!
In rest, Mugur se ocupa cu extinderea barului sau din Centrul Vechi si se bucura ca Guvernul a aprobat legea care obliga proprietarii sa-si ingrijeasca fatadele de la case.

5 comentarii la „Mugur Mihaescu vrea sa unifice miscarea ecologista!

  1. ati avut in emisiune o domna,balerina,care a slabit 70kg.a prezentat si o carte cu combinatia alimentelor(din grupe).vreau si eu cartea,unde o pot gasii?
    multumesc.

  2. de la aparitia televiziunii care are sloganul ”gandeste liber”…asistam la demolarea a tot ce inseamna valoare …in ’95 am auzit prima oara de la un cioroian proaspat intors de la doctoratul dat in Canada,ca ar trebui sa ne iasa din cap ca suntem un popor de destepti!…rezultatul s-a vazut:demolarea lui Eminescu,Nadia,Aslan continuand cu eticheta de ”fosile” pentru Mirabela Dauer,Corina Chiriac…mai-nou un pigmeu a numit fosila pe cel mai mare om de televiziune roman,in viata,domnul Cristian Topescu…ne mira starea natiunii??…cred cu tarie ca s-a urmarit si reusit imbecilizarea in masa..

  3. Mugur am sa te votez!Legat de sistemul sanitar…ce pot sa spun am stat si am asteptat 30 de minute o ambulanta de cand am sunat la 112. Pana a venit ambulanta, batranul pt care am chemat-o (batranului ii venise rau pe strada si nu se mai tinea pe picioare) acesta isi pierduse cunostinta.De asemenea m-au sunat de la ambulanta si nu au vrut sa vina pana nu le-am zis ca le dau eu voie,eu care nu aveam nici o legatura cu batranul ,sa il ia in spital…

  4. Am ajuns să ne ruşinăm cu rădăcinile noastre?Aţi observat cât de dispreţuiţi sunt înaintaşii noştri? Până şi domnul preşedinte a avut ceva de reproşat unui rege care dacă a greşit sau nu, doar istoria hotărăşte.
    Si ca tinerii de azi nu au valori,educatie si ambitii frumoase si asteapta sa le pice totul din cer si ei sa piarda timpul prin cluburi etc.Nu stiu ce sunt Constantin Brancusi,,M.Eliade,E.Cioran insa,stiu ce e Niculea Guta,si folosesc cuvantul cocalar si toti vor sa fie ca Sida si ca boba sexy??!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *