Madalin Voicu da de baut de doua ori de ziua lui!

Lanseaza disc in toamna, care se va numi Blues Me…
Ce mai vreti sa stiti? Va spun eu. Duminica e ziua lui de nastere si o va sarbatori la mare, cu Carmen, celebrul si minunatul Fanita si alte persoane dragi. Saptamana viitoare, pregateste un mic sprit si la Bucuresti.
Si aflati ca nu mai merge cu avionul din 1980, cand era sa cada un avion cu el in Brazilia si de atunci, s-a incheiat epopeea aerului pentru el!

17 comentarii la „Madalin Voicu da de baut de doua ori de ziua lui!

 1. cristi,te rog imi poti spune cum as putea face rost de mail-ul lui madalin voicu…?
  astept un mail de la tine(voi)

 2. O singura zicala doresc sa-i amintesc d-nei printese care demonstreaza inca odata ca nu se ridica la nivelul „titlului” pe care-l poarta si care e valabila atat in cazul lui Iuga cat si in cazul lui Zizi :CAND TE BAGI IN TROACA TE MANANCA PORCII !!! Pacat…. cand a aparut
  in Romania am admirat-o foarte mult …… acum s-a sus naibii distinctie, mai ales cand o vad noaptea pe la OTV………….nici asta nu e de rangul sau !

 3. intreaba-l te rog pe domnul madalin voicu daca dansul si sotia dumnealui nu se tund, sau nu se tund la „frizer”? tunsul sau coafatul reprezinta o arta. a mai afirmat si victor socaciu ca lumea nu ar trebui sa gandeasca precum coafezele…meseria de coafeza nu reprezinta patura de jos a muncitorimii si sunt coafori cu studii superioare si tot intelectuali sunt. il rog sa isi retraga afirmatia…

 4. Cel mai tare ! Sa traiesti Madaline si bafta.La multi ani pentru aniversarea care urmeaza!

 5. sa traiesti nea medeline. in general ai dreptate. esti de acord cu homosexualii? ai vota pentru aceasta lege? salutari de la suceava

 6. Madalin voicu face echipa buna cu Mircea Dinescu . Amandoi fac echipa buna (in opinia mea) si spun lucrurilor pe nume.
  Felicitari pentru emisiune.

 7. eu la scoala la matematica aveam media doar 5 si 6 iar la bac am luat nota 9….are dreptate domnul Iliescu..

 8. nu va contrazic despre parerile dumneavoastra despre invatamant ,dar sa stiti ca sunt si niste exceptii.spre exemplu scoala la care invat chiar se face carte .elevii respecta uniforma si reguli bine stabilite de catre directiunea scolii.profesorii sunt devotati si adevarate calauze pentru noi.si elevi chiar invata de placere.

 9. Dar cine, domnule Brancu, aduce in atentie nulitatile care reusesc prin silicoane si aventuri? Oriunde deschid tv. vad numai laurete, crude, columbence etc. Cand era Monica pe la poarta de la Izvorani, avocatul a aratat un act oficial, emis de tribunal, pe care DIVA se semnase, cu un scris caligrafic, de clasa I : Monica C. Este uluitor! N-am vazut nicio reactie, absolut nimic in legatura cu asta. Nu stie nici macar ca e una cand te semnezi pe un bilet catre prietena, dar cu totul altfel te semnezi in afara cadrului familiar. Si este peste tot: in toate programele de stiri, ziare, emisiuni de tot felul.

 10. Eu sunt de acord cu ce spune domnul Madalin Voicu, acum nu se mai face scoala serioasa. Eu sunt la o facultate de inginerie din brasov si astazi am avut un examen. Cand am iesit de la examen un coleg mi-a spus ca sunt o fraiera ca eu n-am copiat si ca probabil sunt singura. In ziua de azi daca esti corect esti si luat de prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *