Radu Pietreanu lucreaza in umbra la TV

Nu am acordul lui pentru a spune aceasta stire, asa ca as prefera sa nu o confirm pana cand nu o spune el. In orice caz, Radu scrie texte pentru o emisiune TV foarte, foarte adorabila.
Atat. In rest, Vacanta Muzicala, aflati de la mine, a ramas cu doi componenti, el si Mihai Napu. Si nu-l vor pe alt al treilea!

10 comentarii la „Radu Pietreanu lucreaza in umbra la TV

 1. buna seara……cristi, in seara asta nu pot urmari partea din emisiune in care il ai invitat pe NESUFERITUL de mircea n stoian, nu este numai parerea mea…..mult succes

 2. Anunt: In farmacii a aparut un nou test de sarcina, fabricat din start cu doua dungi. Se numeste: „Vreau sa ma casatoresc!”
  O seara buna!

 3. Ce gandesc un optimist si un pesimist despre criza economica mondiala?
  Optimistul: – Vai, vom ajunge sa cersim cu totii!
  Pesimistul: – De la cine!?

 4. Buna seara!
  O perla spusa de un ofiter: ” Sa nu va prind cu femei de sex opus…!”
  Perle spuse de profesori:
  1) „Elevii de la ambele 3 mese sa vina la mine….!”
  2) „Daca sunteti prosti si nu aveti tinere de minte, luati-va un carnetel….eu am doua…!”
  O seara buna!

 5. vreun proiect cu vacanta mare? frumoase mai erau vremurile alea de demult . eram pusti de 15 ani si nu ma dezlipeam de vacanta mare. bafta . salutari cristi

 6. Doi baieti la gradinita. Am gasit un prezervativ sub sofa aseara! Nu mai spune! Ce e aia o sofa?. Cel mai bun electrician din lume- basescu! Tine 22 de mil de romani in tensiune fara nici o siguranta!

 7. Tare poza cu politistu care impinge masina…Probabil a parcat in locul cu Parcarea interzisa si i’a fost frica sa nu ii se faca pana + bataie!Foarte tare emisiunea!Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *