Oana Roman vrea o carte (auto)biografica!

„Crede-ma, am ce povesti!”. Oana crede ca viata ei de fiica a unui premier si de personaj monden este – chiar si la 30 si ceva de ani! – demna deja de memorii. In rest, o gasiti la mare, caci promoveaza un club.
Cu baiatul Andrei Jilavu – fost fumator de Eva Kent! -, nu a fost decat o distractie si daca baiatul a stat, inseamna ca a meritat!

86 de comentarii la „Oana Roman vrea o carte (auto)biografica!

  1. Domnule Cristi Brancu sunt un mare fan al emisiunilor dumneavoastra! Imi faceti serile mai frumoase! Am prezentat si eu o emisiune cu un topic asemanator cu cel de la Agentul Vip, la un post local de televiziune si v-am avut ca model.

    Draga Oana, spune-mi cum as putea depune un CV pentru postul de secretara?

  2. bunaseara domnule cristian bancu sunt o mica fana din ploiesti si urmaresc emisiunile tale ma rog pentru voi vapup si va iubesc asi dori sa va vad dar nu pot ru ca stau antun scaun cu rotile cu v oi ami alin suferinta.sanatate si multa iubire sa va traiaca mostenitorul.

  3. Bine te-am gasit Andra.Vreau si eu acel telefon care e facut special ca sa iti promoveze piesa.Iti las si adresa ca sa mi-l trimiti: strada Nicopole nr 169,telefon: 0752745061.

  4. Buna ziua, m-am uitat la emisiuna domnului Cristi Brancu si am vazut ca a facut un anunt de angajare pe postul de contabilitate primara :) doresc si eu sa ofertez pentru acest job, am 22 de ani sunt studenta la Uiversitatea Nicolae Titulescu, Facultatea Stiinte Economice – Contabilitate si Informatica de Gestiune, cunosc pachetul ms office 2007 si urmez un curs de engleza. :)
    Va multumesc, Daniela.

  5. Buna ziua in legatura cu postul de contabilitate, secretariat unde se poate trimite CV-ul pentru Oana Roman si Cristi Brancu, la ce adresa.Sint din Bucuresti,am 38 de ani,am experienta in contabilitate primara, secretariat, asistent manager si ma puteti suna la 0724.852.339

    Va multumesc,

    Gabriela

  6. Buna seara,

    Ma numesc Nicolae Elena, am 45 de ani sunt din Bucuresti, profesez contabilitate din anul 1995, actualmente sunt somera de 6 luni.
    Pentru detalii ma puteti contacta la numarul de telefon 0742156820

    Va multumesc anticipat
    Elena

  7. Salut dl Brancu,

    V-am auzit anuntul referitor la o posibilitate de angajare in domeniul de contabilitate si gestiune. Va rog sa-mi spuneti unde pot lasa o adresa de e-mail sau un numar de telefon pentru a putea fi contactat. Sau unde pot eu trimite CV-ul meu, deoarece si eu sunt interesat de acest lucru.

    Eu locuiesc in Bucuresti, am 21 de ani si am baze solide in activitatea la calculator, de asemenea am lucrat ca Broker bursier si broker de credite.

    Va multumesc anticipat,
    Andrei

  8. Buna ziua! Numele meu este Cristina Borjoc si as dori sa va intreb unde anume pot trimite un CV in vederea obtinerii postului de secretara personala a Oanei Roman. Mentionez ca am 21 de ani, am urmat cursurile Facultatii de Limbi Straine, sectia Japoneza-Franceza, si in prezent urmez cursurile Facultatii de Sociologie,sectia Resurse Umane, ambele in cadrul Universitatii Bucuresti, am experienta peste doi ani in vanzari si am mai lucrat pe postul de personal assistent. Va rog sa ma contactati pe mail sau sa primesc instructiuni in legatura cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in vederea obtinerii jobului. Va multumesc

  9. Am auzit mai devreme in emisiune ca sunteti in cautari pt a angaja pe cineva pe gestiune,contabilitate. Sunt in cautarea unui job,de doua luni, sunt un somaj am fost concediata imediat dupa o interventie chirurgicala. Va pot trimite CV-ul meu daca sunteti interesat.

    Cu respect,
    Irina

  10. Sunt o absolventa de facultate Medicina Veterinara Bucuresti si viitoare absolventa de master Igiena Alimentelor. Am 25 de ani si caut de munca ca multi altii. Initial am cautat pe domeniu dar pot oricand sa ma reprofilez, numai sa mi se ofere sansa unui loc de munca unde sa imi pot pune in evidenta capacitatile intelectuale si cunostintele adunate in cei 7 ani de scoala: contabilitate primara, lucrul cu calculatorul, engleza, entuziasm si multa putere de munca. Sunt o tanara care vizeza la o cariera frumoasa, spera la un viitor frumos si care va exploata fiecare oportunitate.
    Multumesc!

  11. Buna ziua.

    Am vazut emisiunea d-voastra in reluare astazi am vazut ca aveti nevoie de persoane serioase dornice de munca unde as putea sa va trimit si eu cv-ul meu.Sunt din Campina si sunt serioasa se pot lua referinte si de la locul meu de munca.

  12. Draga Oana,

    Imi doresc sa aplic pentru pozitia de secretara si as vrea sa stiu pe ce adresa as putea sa trimit un cv profesional.
    Mentionez ca lucrez in domeniul evenimentelor culturale/spectacole, organizari evenimente, de la absolvirea masteratului, si chiar din timpul facultatii. Masteratul l-am absolvit la una dintre cele mai mari scoli de muzica din lume, in SUA – apropo de ce spuneai in emisiune, legat de emotia de a fi parte din echipa locului considerat Mecca in domeniu :) – si am lucrat in domeniul spectacolelor chiar si la New York in acea perioada :). M-am intors acasa aproape din aceleasi motive ca tine.
    Imi doresc tare mult sa realizez ceva aici acasa cu tot ce am invatat si sa imi pun experienta in valoare, acumuland in continuare lucruri pozitive.

    Pot sa iti trimit un CV? La ce adresa?

    Multumesc!
    Multumesc Cristi Brancu pentru oportunitate!

    Mihaela – 33 ani, Bucuresti

  13. Buna ziua,

    M- ar interesa anuntul facut de Oana Roman , legat de biroul pe care il va deschide. Unde as putea sa-i trimit un cv si sa port o discutie cu ea , va rog?

    Multumesc,
    Ana.

  14. Buna ziua
    Ma numesc Badea Liliana,am 42ani sunt o femeie serioasa am tinut o gestiune de peste 10 ani si as dori sa va trimit un CV dar nu stiu pe ce adresa.

  15. Ma intereseaza joburile mentionate aseara in emisiune. As dori mai multe detalii daca se poate.
    Va multumesc!

  16. Buna seara! La ce adresa va pot trimite un email ,atat dumneavoastra cat si domnisoarei Oana,in legatura cu job-urile anuntate!Va multumesc!

  17. Buna seara!

    Am vazut in emisiunea din seara aceasta anuntul pentru job-ul in contabilitate.
    As fi interesata de acest job. Daca se poate sa-mi oferiti mai multe detalii as fi recunoscatoare.

    Multumesc!

  18. Buna seara,am auzit mai devreme in emisiune ca sunteti in cautari pt a angaja pe cineva pe gestiune,contabilitate primara…daca am inteles eu bine.As fi interesata….chiar si pt job-ul anuntat de Oana Roman.Experienta,ffff doritoare,sper sa cititi si sa raspundeti cumva,pt a atasa si un CV.mersi

  19. Buna seara! La ce adresa va pot trimite un email ,atat dumneavoastra cat si domnisoarei Oana,in legatura cu job-urile anuntate!Va multumesc!

  20. FROM:Rodica Zahariciuc Thursday, June 23, 2011 10:51 PM

    Hello Cristi,

    Numele meu este Rodica Zahariciuc. Nu am retinut exact adresa de email unde ai spus sa ti se scrie daca cineva este interesat de postul de „contabila”. Sorry !

    Chiar acum am vazut emisiunea cu Oana Roman, unde tu ai spus ca te uiti dupa cineva care „vrea” sa munceasca. Unul despre subiectele vorbite cu Oana R. este ca ea nu a vrut ca sa „ramina” in New York ptr ca cei de acolo muncesc ca „robotii”.

    Eu sint unul din acesti roboti. Eu si familia ne-am reintors din State (CA) dupa 25 de ani. Nu ma intereseaza neaparat sa lucrez , sau mai bine zis nu stiu daca as gasi un colectiv care s-ar putea acomoda cu stilul meu de „robot” la care nu voi renunta. Daca consideri ca pot fii „a possible match”, te rog sa ma lasi sa stiu si iti trimit „resume” meu.

    P.S. My daughter might be interested on Oana’s „secretarial” position.

    Sincerely,
    zahariciucrodica@yahoo.com

  21. As dori sa ma angajeze Oana. Am terminat masteratul: Contabilitate si Audit. Daca este interesata sa imi dea o adresa de email ca sa ii pot trimite CV-ul meu.

  22. buna seara ,
    va scriu pt ca sunt interesata de un post gestionar – contabilitate primara. am 44 ani ,serioasa ( poate un pic prea serioasa) casatorita , 2 copii sunt contabil si locuiesc in bucuresti. pt alte detalii ma puteti contacta si telefonic la nr 0766 446 099.
    multumesc si o seara buna in continuare

  23. Buna seara, imi cer pentru deranj. Voiam sa intreb unde as putea lasa un CV pentru postul de secretara pentru Oana Roman?
    Multumesc frumos. O seara placuta in continuare!

  24. Buna seara D-le Brancu,
    Am auzit anuntul dvs. referitor la oferta de angajare a unei persoane cu abilitati in domeniul contabilitatii si gestiunii si doresc sa va intreb daca virsta de 45 ani ,licenta in contabilitate si informatica ,experienta in domeniu de peste 16 ani se incadreaza in cerintele dvs.
    Doresc sa ma mut cu familia la Bucuresti intrucit fiica mea va urma cursurile unei facultati ,iar noi locuim acum la Satu Mare.
    Daca veti vizualiza acest mesaj astept punctul dvs. de vedere.
    Cu respect
    Angela Grosu

  25. Buna seara , m-ar interesa un job in firma dvs. mentionez ca am 35 ani am lucrat ca si Operator Calculator si secretariat,momentan sunt somera ,poate ma puteti ajuta .
    Cu multumiri.ELENA DRAGHICI

  26. Buna seara,
    Am auzit anuntul dvs. legat de faptul ca va cautati un contabil. Ma numesc Madalina Catana, sunt contabil:) si chiar imi cautam un job. Am lucrat intr-o firma de contabilitate si expertiza contabila din 2005 pana pe 01 iunie anul acesta. In prezent sunt expert contabil stagiar urmand sa dau examenul anul viitor. Va rog sa-mi spuneti cum putem discuta mai multe detalii. O seara buna.

  27. Buna seara!Am vazut emisiunea din aceasta seara si sunt interesata de postul de secretara scos la concurs de catre Oana Roman.Cum as putea afla mai multe detalii despre acest job?

  28. unde as putea sa trimit un cv pt postul de care aveti nevoie (contabilitate primara, gestiune)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *