Smiley: despre culisele Romanii au talent si… masa de acasa!

Smiley e baiat bun, dar interzie mult acasa seara. Are noroc ca nu exista gelozie in relatia lui cu Laura Cosoi, care seara il asteapta cu masa pusa si il aduce cu delicatete la domiciliu, cand nu este noapte alba la studio. La casa de langa Bucresti lucreaza de doi ani… si mai are!
In rest, Smiley desfida orice comentariu legat de trucarea rezultatelor la Romanii au talent. El spune ca nimeni nu se astepta la rezultatul final.

26 de comentarii la „Smiley: despre culisele Romanii au talent si… masa de acasa!

 1. Cristi, daca ai dori sa il intrebi pe Andrei in legatura cu rugamintea mea (Voiam sa il intreb pe Smiley daca doreste sa faca parte dintr-un juriu intr-un festival de arte in Pitesti in Octombrie. Multumesc. In rest numai bine!) astept un raspuns aici pe blog dupa emisiune :D Multumesc mult de tot. Esti un om de nota 10, tine-o tot asa!

 2. Felicitari pt emisiune!Smiley, felicitari pt ultimul videoclip, felicitari pt ca vei gasi VOCEA ROMANIEI si pt toata activitatea ta artistica! Esti minunat si toata familia mea te iubeste, de la mic la mare! O seara minunata!

 3. Dl. Brancu aveti o emisiune buna, ca de obicei! O intrebare pentru Smiley: Cum te simti fatza de cintari live sau lip-sync??? Numai bine!

 4. Buna seara

  absolut superba melodia…am auzit-o in urma cu ceva timp si nu stiam cine o canta…felicitari lui Smiley! parerea mea: duce muzica la un alt nivel sau poate in alt sens decat cel obisnuit la noi in ultima vreme!!!!!
  Felicitari pentru emisiune si pentru bebe si nastere usoara mamicii!!!!

 5. Smiley.. nu mi-ai raspuns…Buna seara Smiley…te salut! cmf tu?
  Abia astept pe 26 iunie, duminica, sa vin la preselectie la Vocea Romaniei…;) am voce. m-am inscris si pe site. sper sa va placa de mine…ai grija de tine!

 6. Smiley, felicitari pentru felul tau de a fi! Esti intr-adevar un artist care munceste si care ne incanta prin proiectele sale, ceea ce e din ce in ce mai rar la tinerele „asa spuse vedete” care ne invadeaza in media.
  Intrebare: De ce nu apari mai des la TV? De ce nu-l invitati mai des?

  E o placere sa urmaresti o emisiune cu astfel de invitati (Smiley si Mirabela).
  Smiley sa nu lasi succesul sa te schimbe si sa nu te lasi tarat niciodata in scandaluri.

 7. Buna Smiley. Imi place foarte mult albumul tau Plec pe marte si in special ultima melodie Dream Girl, Faci un cuplu foarte frumos cu Laura Cosoi,te-ai vedea vreodata cantand muzica populara?

 8. Nu stim sa pretuim nimic,calcam totul in picioare si scuipam fara jena.
  Mototolim totul si aruncam la gunoi cu dispret,nimic nu ne ramane….
  Ce aveti cu ANGELA SIMILEA?

 9. Buna seara Smiley…te salut! cmf tu?
  Abia astept pe 26 iunie, duminica, sa vin la preselectie la Vocea Romaniei…;) am voce. m-am inscris si pe site. sper sa va placa de mine…ai grija de tine!

 10. ‘Naseara, Cristi. Voiam sa il intreb pe Smiley daca doreste sa faca parte dintr-un juriu intr-un festival de arte in Pitesti in Octombrie. Multumesc. In rest numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *