Cristian Andrei are un proiect interesant! Dar a renuntat la TV!

De ce?
Nu are de gand sa participe la emisiuni de, asa-zis reality-show, cu regii de cea mai proasta factura, in care adevarul este trucat intru totul, iar lumea crede ca sunt felii de viata.
Altfel, omul are suficienta treaba la cabinet, radio si toate cele. Are un proiect interesant, numit little school, in urma caruia vrea sa convinga mari firme sa colaboreze pentru realizarea unor gradinite in apropierea sediilor lor, cu personal specializat. Pentru oamenii super-ocupati, ar fi o oportunitate sa fie mai aproape de copiii lor. Si, zice doctorul, „piata bonelor” e in criza. Sa ne pregatim, deci, sa fim si bine pentru viitorul nostru copil…

7 comentarii la „Cristian Andrei are un proiect interesant! Dar a renuntat la TV!

  1. Buna ziua! Am auzit la emisiunea dumneavoastra de aseara ca aveti nevoie de contabil…unde va pot lasa un CV?

  2. Buna ziua! Am auzit la emisiunea dumneavoastra de aseara ca aveti nevoie de contabil…unde va pot lasa un CV?

  3. As dori sa va trimit un cv in legatura cu anuntul pe care l-ati dat dar nu stiu unde sa-l trimit.
    Eu sunt in cautarea unui loc de munca de aproape 4 luni si as vrea sa muncesc.

  4. Buna seara,ati anuntat la emisiunea dvs ca aveti nevoie de un contabil.Pot sa va trimit un cv?astept raspunsul dvs.va multumesc mult.
    O seara buna

  5. S-ar putea ca Marian Dragulescu, sa-i fie greu sa accepte si ii ste rușine ca are un copil bolnav si de aceea nu se interesează de copii lui.Deci ar putea fi o chestie psihologica (mintala) pe care ar putea s-o depășească cu ajutorul unui psiholog daca ar dori?Mie nu mi-se pare ca e bine ca il face cu ou si otet ex-sotia lui pe la posturi tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *