17 comentarii la „BOTE, despre Bianca lui…

 1. Bine v-am gasit domnule Cristi!

  Nu pot sa spun ca sunt o admiratoare a dumneavoastra. Nu mai urmaresc nici un fel de emisiune Tv, nici macar ale dumneavoastra. De ce? Pentru ca m-am plicitisit sa aud si sa vad ce fac si cum isi petrec viata vedetele noastre. Sorry, asta e situatia. In afara de unde isi permit sa-si petreaca vedetele concediul si ce barfe pot sa spuna nu cred ca este un lucru demn de urmarit. O lume artificiala, lucioasa si seaca. fara emotii si fara continut. O lume care nu ma reprezinta si din care nu-mi doresc sa fac parte…..
  o lume din care face parte si C. Botezatu. De aceea, nici nu-i de mirare ca, e atat de nefericit precum sustine. Sa fii atat de celebru precum Bote si sa-ti permiti tot ce iti doresti si totusi sa fii nefericit e cam ciudat. E doar alergare dupa publicitate, Bote este nefericit doar atunci cand nu este in atentia presei de scandal. sa traiasca domnul Bote o luna zile cu 6oolei intr-o garsoniera si sa aiba grija si de un copil sau o mama bolnava si atunci sa vedem cat de nefericit poate sa fie.

 2. Cristi tu stii cine sunt, asa ca identitatea nu mai trebuie sa mi-o confirm. O fidela mamica telespecatatoare desigut. :)

  Catalin este unul dintre cei mai misto barbati din Romania. Si spun asta cu mana pe inima. Vorbim aici de sharm/inteligenta si slava domnului… frumusete!

  Si o femeie adevarata are deja numarul de telefon a lui Catalin… Uite… de confirmare, intrebare pentru Catalin: Numarul tau se termina cu 6633? Asa ca doamnelor nu disperati, cand va fi cazul, veti avea si numarul burlacului :)

  Toate bune Cristi, pupici Oanei de la mine si micuta Maria.

 3. Ok, eu nu vreau pe catwalk dar cand aud cuvantul “fotomodel” ma gandesc la o persoana care pozeaza si imi surade ideea. In fine, m-as incadra in vreo categorie daca am 1.70-1.71 inaltime si cel mai important aspect este faptul ca port ochelari? Multumesc!

 4. Cataline,cand te insori? E pacat de tine sa ramai singur,nu e bine sa mergi la 2 capete.CATALIN+ SIMONA GHERGHE= SUPER CUPLU

 5. Te admir Catalin,iti propun sa donezi banii care ii ai de luat sunt atatia oameni amarati in tara asta si te rog sa nu ii mai iei partea Monicai COLUMBEANU de ce ptotejezi o prostituata???

 6. Buna seara,Catalin ce s-a mai intamplat cu Violeta? Gaseste una si buna,ajunge cu vagabonteala,sunt atatea femei inteligente si frumoase ,asa ca tine,NUMAI BINE

 7. Catalin sa stii ca erai infloritor alaturi de Bianca…Este pacat sa nu luptati pentru relatia voastra daca chiar v-ati iubit cu adevarat…
  Nu conteaza ce spune lumea ci doar ce spun inimile voastre.

 8. A participat la emisiunea burlacul in primul sezon,in speranța ca își va găsi perechea sau doar asa de dragul emisiunii??
  Ce simte pe Bianca Draguseanu acum?

 9. Ok, eu nu vreau pe catewalk dar cand aud cuvantul „fotomodel” ma gandesc la o persoana care pozeaza si imi surade ideea. In fine, m-as incadra in vreo categorie daca am 1.70-1.71 inaltime si cel mai important aspect este faptul ca port ochelari? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *