Bahmu is back on TV! Din toamna

Bahmu va reveni din toamna pe un post TV. Povestea cu CancanTV e ingropata si, din cate se aude, la Kanal D nu mai e ploaie cu bani, ca pe vremuri.
N-am nicio indoiala ca Bahmu nu va ramane doar directoare la Etno si Taraf!

28 de comentarii la „Bahmu is back on TV! Din toamna

 1. Ce planuri are Adriana pentru viitor?
  Sugestie: ar putea deveni asistenta „agentului” Brancu , pe perioada cat Oana va fi in concediu maternal !

 2. Pentru toti cei care vorbesc urat….am un singur cuvant”limitati”
  iar pentru aceasta Doamna ,tot respectul!

 3. ador emisiunile in care este invitata Bahmu,e sincera si directa,este un bun exemplu bun pentru multe persoane

 4. De ce a trebuit sa mai amarati romanii aratand un botez de lux ca al Bahmutencei? Nu ati facut altceva decat sa promovati snobismul si mai ales parvenitismul!Chiar nimic de invatat din astea !

 5. daca subiectul este Bianca Dragusanu, eu sunt foarte curioasa cum ar fi devenit ea sau oricine altcineva vedeta peste noapte daca nu ar apelat la chirurgia plastica si nici nu ar fi cunoscut miliardari, interlopi, intr-un cunvasnt sa faca compromisuri!

 6. Dl.Brancu, cand veti avea un copil, veti intelege exact ce simte Irinel.
  Adriana, cu toata stima, si dvs si sotul ati reactionat ciudat pe perioada divortului, si sotul dvs era tot om de afaceri si om cu coloana verticala. Norocul a fost ca n-ati avut copii atunci.

  Nu suntem indreptatiti sa ne dam cu parerea, fiecare reactioneaza intr-o situatie critica diferit

 7. buna seara! imi place doamna Bahmutenu`…este cu adevarat o doamna, iar emisiunea agentul vip nu o pierd niciodata!!!! sunte/ti tareee…:)

 8. esti cea mai tare bahmu te admir.Si pe tine Cristi la fel .nu ratez nicio emisiune,chiar de aveam mult de invatat.Va urez tot ce e mai bun .SUNTETI NISTE MODELE PENTRU MINE.vreau sa te uiti cristi te rog daca ai timp pe blogul meu http://alle4love.blogspot.com.VA PUP DULCE

 9. Bahmuteanca e o tipa de nota 10, bravo ei , simpatica, spontana , naturala,…s-ar fi potrivit cu tine brancule de minune !

 10. De ce nu vrea Bahmu sa faca o emisiune la Etno? Sau sa o coopteze pe Sanzi ca fata de la miezul noptii pentru ca are creierul la fel ca… noaptea.. :))))

 11. A spus doamna Bahmuteanu, ca una din fetele de la emisiunea fata de miezul noptii de pe taraf tv. ca ii facea ochii dulci domnului Siviu.Care dintre ele?

 12. Salutari lu` Bahmu` !Imi place franchetea ei si faptul ca nu o intereseaza ce zice lumea.Iar tie Cristi iti urez mult succes in continuare ! Va pup! Anto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *