Ilinca Vandici a atacat-o pe Bianca Dragusanu aseara!!! Superb!

Nu ma mai astept demult ca oamenii de la Cancan sa ma respecte atat cat ii respect eu, citand in mod corect la revista presei din ziarul lor. Mai nou, nici Click! nu a observat pe site ceea ce Ilinca Vandici a spus aseara, pe buna dreptate, la Agentul VIP. Nesimtirea Biancai Dragusanu a ajuns la cer, spunand ca Andreea Marin si Mihaela Radulescu nu sunt dive. Iar ea, cu stilul ei penal, o fi. In fine, nu are rost sa ma mai enervez. Iata ce a spus Ilinca, foarte corect:

„Divele sunt nişte femei extrem de frumoase, şi pe lângă asta au şi nişte cariere de succes. Tu, fato, nu poţi să scoţi pe gură o frază întreagă. Fraza este alcătuită din mai multe propoziţii, asta ca să ştii”

Un comentariu la „Ilinca Vandici a atacat-o pe Bianca Dragusanu aseara!!! Superb!

  1. „divele sunt niste femei extrem de frumoase,care au cariere de succes” e plina lumea de dive atunci,sunt f multe femei frumoase cu cariere de succes…o „diva” posedeaza si anumite calitati artistice… hai sa nu exageram cu eticheta de „diva” ,chiar asa,andreea marin e o diva…cate prezentatoare de tv celebre si frumoase si cu cariere de succes nu or fi in lume…
    Sanatate si emisiuni frumoase in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *