22 de comentarii la „PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

 1. Domnule Brancu, ceea ce a spus Pepe despre Prodanca……care va trebui fata de copiii ei sa de-a explicatii intr-o buna zi, acelasi lucru este valabil si pentru ……… care este langa tine si care crede ca trecutul este sters. Pacat de tine si de viitorul prunc care este nevinovat de lacomia si parsivenia unei femei diabolice.

 2. mediatizarea excesiva a Oanei, care, oameni buni, numai prin cuvinte abjecte adresate parintelui ei si prin scandal ordinar s-a remarcat, a facut ca ea sa se simta persoana importanta. mare atentie dna. M.Zavoranu ca impacarea nu e pe bune!

 3. se spune ca cine isi regreta trecutul e obligat sa l retraiasaca…Apreciez k nu l regreti.Ca iti mentii diplomatia in legatura cu Oana,,,pepe…tu esti un om al inimii..oana e o femeie care privea de la inima in jos…si app…in seara asta asta e printre putinele emisiuni in care posteyi ca un „baiat smeker”…t prinde.t pwp

 4. Esti un tip ok dar inceteaza sa mai vorbesti despre Oana, incearca sa vorbesti mai mult despre planurile tale de viitor… nu vad rostul!

 5. BRAVO PEPE! MERGI ININTE NU TE LASA ce femei nu se gasesc. Oana este o precupeata, pleaca la piata sa cumpere castraveti. Cum de te-ai indragostit de asa o femeie, cum poti fi indragostit de asa o femeie…………………………….

 6. admirabil comportament tau, ca barbat, ca sot. nu sunt un fan al tau, dar m-a impresionat felul in care ai vorbit, caracterul tau. fantastic cum o suferinta poate scoate la iveala frumusetea sufleteasca a unuia din parteneri. bravo PEPE

 7. Sa-si gaseasca Pepe linistea sufleteasca si o persoana langa care sa mearga in viata cu fruntea sus. Imi place formatia din platoul emisiunii foarte, foarte mult…felicitari Cristi pentru alegere(daca a fost a ta)

 8. Bravo Pepe esti un adevarat barbat,sunt din Belgia si l-am vazut pe Tudy in realitate si sincer o sa regrete Oana ca te-a inselat cu un asemenea barbat,nu trebuie sa suferi si iti doresc toata fericirea din lume.Te pupic

 9. mie imi place „noul”pepe sper sa isi gaseasca o femeie care sa il aprecieze la adevarata lui valoare si bafta pe viitor

 10. De ce in fiecare interviu si emisiune pomenește de Tudy?Se simte in momentul de fata un om frustrat?De ce cand melodiile vechii acum si cele cu tente de declaratii de dragoste?

 11. Felicitari pentru comportamentul tau! Sincer, s-a vazut ca ai suferit din cauza despartirii, e normal…Am fost fana Oanei mult timp, dar m-a dezamagit!
  Stii de ce anume imi este dor?De timpul in care erai pe toate radiourile si mama dadea la maxim televizorul cand te vedea!
  Apropo, am 19 ani si te ascult de mica!

 12. Mai bine ca ai scapat de „querida” . O femeie care face pictorial pentru o revista de adulti in joia mare , nu te merita . Esti un dulce .

 13. ai un caracter super, sper sa nu te schimbi!!!!!!!!!!!!! te pupic dulce, Raluca, la Suceava cand vii???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *