8 comentarii la „Brianna si Cristina, aici! Despre Irinel, mai mult…

 1. super emisiune! va admir si va iubesc , doamna!va doresc tuturor „sarbatori fericite!”

 2. Sa ne respectam valorile. Macar acum, cat mai sunt printre noi. Caci alor Boc si ai lui, nu le pasa de valorile noastre. Sa ne traiti intru multi ani, dna Stamate!Respectele noastre sunt poate, prea putine!!!

 3. Sunt de acord cu printesa…
  Monica a „regizat” in favoarea ei si nu a tinut cont de impactul asupra copilului. O mama adevarata nu ar fi expus copilul presei.

 4. ce tot o aburiti cu Columbenii astia idioti? si toata lumea zice acelasi lucru ,ca Irinel e un idiot…..ca aia e o tirfa ordinara care nu merita nici un copil nu zice nimeni…

 5. Ce face Brianna asta pe desteapta? ea nu stie ce inseamna sa fii mama in primul rind… Se intreaba de ce a aratat Monica copilul la presa …pai dupa ce a stat 3 ore in fata portii , macar atita satisfactie sa aibe si ea!
  Dar ce legea e mai presus de Columbeanu care altfel se da civilizat si educat?… E un om de nimic… iar Brianna ce a realizat in viata ei, ea singura pina acum?

 6. Buna seara,

  salutari printesei ca a ramas de partea prietenului ei. Restul sunt niste ipocriti. Printesa, daca aveti ocazia, explicati-le ce se intampla in Occident daca apar filme ca fetita e maltratata. Mama ar fi fost arestata de f.mult timp.
  E f.ciudat ca i s-a incredintat fetita pana la clarificarea situatiei.

  Oana din Montreal

 7. Buna seara, urmaresc in fiecare seara din strainatate emisiunea online insa in ultimul timp (de vreo 2 zile) se intrerupe intruna. „Latime banda insuficienta. Buffering” . Chiar nu se poate urmari deloc…Este probabil din cauza traficului mare.Nu puteti totusi sa remediati problema? Multumesc Raluca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *