DE AZI, AM REVENIT!

Dupa o lunga odisee a remedierii defectiunilor tehnice ale acestui blog, iata-ne din nou aici. In plus, am cazut la mijloc pe fondul unui conflict intre doi colosi. E de preferat sa nu detaliez.

In orica caz, de azi, revenim cu tot ceea ce va fi nevoie.

Multumesc pentru semnele de prietenie, primite de-a lungul absentei blogului!

5 comentarii la „DE AZI, AM REVENIT!

 1. Of ce bine….ma si gandeam cum doamne iarta nu pot intra pe blog,ma gandeam la un moment dat ca m-au bannat da nu aveai de ce:))

 2. Îmi pare bine că ai revenit!
  Începusem să cred că ai închis blogul, tocmai acum, când vroiam să-ţi spun că mă bucur mult că te-am văzut şi în realitate, când ai venit la Panciu, de 8 Martie, că am primit şi un autograf de la tine, care e cu atât mai preţios cu cât mi l-am dorit de vreo… 14 ani, de pe vremea când eram fan Revista VIP şi-mi răspundeai la „Poştalion“! Ce vremuri frumoase!

 3. Bine ai revenit ,
  Cristi as vrea sa-mi spui te rog de ce in emisunea de duminica Confidential,Oana, sotia ta a spus atunci cand a prezentat-o pe Lucia Bubulac,ceva de genul…si acum.Oana….Lucia Bubulac …….de ceva vreme observ ceva ciudat la ea si simt ca mai mult tu arati ca o iubesti decat ea :) iarta-ma ,dar asa am observat eu.
  Multumesc de raspuns si sper sa va iubiti la fel de mult,s-au cel putin sa te iubeasca asa cum o iubesti si tu .Asa e frumos intr-o casnicie,sa profite de iubire dar tot cu iubire .
  Cu drag si fara sa se supere Oana pe mine ,ti-am scris ca simplu telespectator de Confidential si de Fan „Agentul VIP’

 4. Fie ca aceasta zi sa va deschida poarta unui viitor plin de succese mereu, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!Viam sa va urez…chiar de ziua domneavoastra insa,nu a funcționat blogul.Aveti grija de dumneavoatra si de doamna Oana,si sa aveti o viata linistita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *