Pericol, frate! Serghei Mizil devine moderator TV!

Istoria bipurilor si expresiilor licentioase spuse pe un post TV se pregateste de un nou capitol de referinta. Pentru ca Serghei nu are nicio apasare – vorbeste cum ii vine, de-aia il si urmareste lumea, pare-se! E un tip liber, poate mai liber decat e obisnuita tara asta.
Stirea confirmata este ca Serghei va fi moderator TV! Se va petrece la un post TV care va fi lansat cat de curand, iar de-a dreapta lui va sta Mara Banica. Fratioare, imi imaginez ce se intampla daca te iei la cearta cu amandoi, chiar la ei in emisiune! Asadar, o emisiune mondena cu ambulanta la usa!

11 comentarii la „Pericol, frate! Serghei Mizil devine moderator TV!

  1. Acum parintii, nu-si mai pun prenumele la baiat Bula, ca sa nu se asemene cu …… De acum ii vor da prenumele Denis………..

  2. postul este 6 tv .dar cred ca nu se va lansa niciodata pe tv. Acolo este o totala lipsa de profesionalism si nimeni nu isi face treaba pt ca nu este platit. In cazul meu am fost mintit pe fata. acum nu mai lucrez acolo. Apropo felicitari pentru emisiunea ta esti foarte bun.

  3. Va fi show si nebunie :P cred ca vor vorbi ei toata emisiunea, invitatii vor face parte din decor :) si trebuie sa fie atenti cum se comporta cu moderatorii ;) , e belea daca ii supara :) amandoi sunt dementiali in astfel de situatii.

  4. Mda daca nu a fost destul de circ si prostie la tv,acum o sa fie total…ca numai Serghei Mizil mai lipsea…cu dictia si vocabularul lui frumos si civilizat…bucuria C.N.A-uli ;-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *