Cristian Gatu vrea sa-l faca praf pe Mihai Malaimare!

Aseara, iesind cu Mugur Mihaescu de la Agentul VIP, am descoperit cu placere invitatii lui Lucian Mandruta: Cristian Topescu si Cristian Gatu. Amandoi imi sunt foarte dragi si am avut norocul sa-i cunosc de cand aveam varsta de zece ani!

L-au felicitat pe Mugur pentru Tara lui Garcea, apoi Cristian Gatu mi-a spus o mare suparare a sa: „Dupa infrangerea cu Danemarcaa fetelor de la handbal, un om pe care il credeam de valoare – dar m-am inselat -, pe nume Mihai Malaimare, a scris pe blogul lui ca <echipa nationala de handbal fete este formata din proaste,  iar antrenorul este un cretin!>. Este jignitor, incredibil, inacceptabil! Daca medalia de bronz la Mondialele de handbal feminin merita asemenea calificativ, iar acest om este parlamentar si membru CNA, deci un demnitar responsabil al statului, iti spun ca abia astept sa-l vad, sa-i zic cateva!”

Rezultatul este ca Mugur Mihaescu a anuntat ca-l face praf in urmatorul numar al revistei, iar Cristian Topescu are de gand sa-l intrebe de aceasta problema.

Eu, unul, l-am cunoscut pe dl Malaimare in context cultural si nu pot intelege aceasta evidenta deraiere. Efectiv mi-e rusine MIE de gandul lui.

Un comentariu la „Cristian Gatu vrea sa-l faca praf pe Mihai Malaimare!

  1. Daaaa… sunt atat de „proaste” incat au castigat medalia de bronz si pe deasupra, mai avem si cea mai buna handbalista din lume.Cam naspa, pt o tara ca Romania. Eu nu stiu cine e acest Malaimare, sau mai bn zis „Malaimic”, si nici nu vreau sa stiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *