Am comis o crima… Am luat amenda de la CNA pentru ca am tacut!

Nu impartasesc opinia lui Mircea Badea si a lui Victor Ciutacu. Nu cred ca se mai poate rezolva nimic in Romania. Actiunea lor in fata CNA a demonstrat doar ca exista oameni, nu putini dar nici multi, care sa-i urmeze. De schimbat insa, nu se schimba nimic, apropo de statutul CNA. Noi, cei care „dam cu sapa” zilnic pe ogorul media, ramanem mereu in bataia pustii institutiei.

Am sa raspund aici si doar aici celor care ma intreaba, in urma articolului din Click!, de ce am luat, in premiera, amenda de la CNA. Eu va relatez faptele, voi puteti sa judecati si singuri.

In emisiunea Acces direct, Simona Gherghe a dezbatut pe 9 noiembrie, cu invitatii ei, despre articolul publicat tot de Click! care punea sub semnul intrebarii ipoteza ca Ana Blandiana sa fi fost iubita sau mama copiilor nelegitimi ai lui Adrian Paunescu. In emisiune, Ana Blandiana  a spus sec ca nu e adevarat.

Cateva ore mai tarziu, emisiunea Agentul VIP a abordat subiectul Adrian Paunescu – iar inregistrarea va este martor pe site-ul postului - cu urmatorul demers jurnalistic: LASATI MEMORIA LUI ADRIAN PAUNESCU IN PACE, VORBITI DE POET, ACUM, DACA NATIUNEA L-A PIERDUT. In acest context, la inceputul emisiei, l-am contactat telefonic pe Dan Negru. In timp ce spunea ca e normal sa se vorbeasca despre legendele umane ale marilor personalitati si dadea exemple cu Hemingway si Chaplin, pe ecran a aparut o imagine cu pagina din „Click!”, in care se punea intrebarea: „Are Ana Blandiana copii cu Paunescu?”. Imaginea a fost mentinuta pe ecran 88 de secunde.

SI ATAT!!!!

Nu am comentat cu nimeni in direct problema Blandiana, nu m-a interesat daca e adevarat sau nu. Efectiv nu a fost subiectul emisiunii mele! Nu am pronuntat numele Blandiana. Iar mesajul meu era fix invers decat cel vazut de dna Blandiana: LASATI OMUL PAUNESCU IN PACE!

Conform CNA, aceste fapte cumplite pe care le-am facut cu sange rece constituie DEFAIMARE.

O poza de 88 de secunde, fara comentarii. 10.000 lei amenda.

Nu ma voi lega de Ana Blandiana. Nu ma intereseaza. Apropo de CNA, insa, nu pot sa va zic decat atat: stiti bancul cu iepurasul care n-are caciulita si isi ia bataie?

Cum, nu l-ati cunoscut pe iepuras? Dar va aflati pe blogul lui!!!

6 comentarii la „Am comis o crima… Am luat amenda de la CNA pentru ca am tacut!

 1. Nimic nu ne mai surprimde in tara asta.Poate ca cei de la CNA doresc sa ramanem doar cu o televiziune, incet incet ne intoarcem in timp.

 2. e din ce in ce mai evident faptul ca cei de la CNA sunt din ce in ce mai porniti impotriva trustului, si asta observ eu ca spectator, atat de evident e.
  da nu inteleg care e problema lor cu tine pentru ca tu ai emisiune de bun gust, ori e formatul prea inteligent pentru iei si nu reusesc sa il inteleaga
  sa nu te lasi afectat de asemenea nimicuri, nu merita atentia ta

 3. Intradevar emisiunea nu am urmarit-o, pct meu de vedere a fost format doar din cele citite mai sus si faptul ca foarte multi oameni de tv fac asa ceva pt rating. Sincer ma bucur ca m-am inselat in privinta ta.

 4. O rugaminte: intr-o seara puteti invita si formatia Iris in studio? Nu de alta, dar e si concert duminica (lansare), si va stiu si fan.

 5. nu mi se pare ok sa primesti amenda insa nu esti chiar nevinovat, ce cauta totusi imaginea aia din click? vrand nevrand prin chestia asta ai semanat totusi o urma de scandal…eu cred ca subiectul acela era bun de rating si l-ai fi folosit cu placere daca nu ti-ar fi pus intr-o postura proasta asa ca ai incercat o varianta de mijloc care nu ti-a iesit…50% ar trebui sa-ti faci meacupla

  1. Nu, Gabriel, nu am fost interesat de acel subiect, altfel nimic nu m-ar fi oprit sa-l dezbat. Nimic. Doar ca imaginea a fost pusa de echipa mea ca o ilustrare a mizeriei in care este tavalita memoria lui Adrian Paunescu. Asadar, premisa ta e falsa. Mi-as face mea culpa, daca as avea vreo vina. Am facut-o deseori in viata, nu sunt atat de orgolios. Daca ai fi urmarit emisiunea, ai fi inteles sensul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *