Aseara a plouat cu bombe… de la Botezatu!

Exemple?

P. S.: Pentru cei care cumva se indoiau, Bianca Dragusanu nu conteneste sa-l caute pe Catalin si sa-i bata apropouri de impacare. Saracul Cristea… rateaza si-acum?

2 comentarii la „Aseara a plouat cu bombe… de la Botezatu!

  1. Si eu il admir pe C.Botezatu.Dar de ce sa se retraga daca mai are atatea de facut si de spus?Si are dreptul sa dea sau nu interviu cand vrea el,dupa părerea mea presa ar trebui sa puna reflectoare pe el doar in plan profesional caci,viata intima ii apartine si e treaba lui,daca doarme acasa sau nu,sau cu cine iese in oras sau ce face in baie pentru ca nu e frumos sa privim pe gaura cheiei a cuiva,si pana la urma e om si el cu calitati si defecte pe care oricum si le asuma oricum.Iar ce e intre el si Bianca,oricat de viclenii ar fi paparazzi,oricum nu o sa afle niciodata ce e intre cu adevarat fiindca blizzul nu poate patrunde in sufletul si in mintea unui om.Oricum un gen de relatie exista intre ei doi si e treaba lor.Uneori media ar trebui sa ii mai scuteasca…Iar daca vor subiecte pentru ziarele lor…sa caute in Africa…in locuri unde se distruge natura…sa scrise despre manipulările din industria farmaceutica,gripele neexistente,despre atatea familii din Romania care nu au ce pune pe masa si unii care dorm sub cerul liber.

  2. Domnule Brancu ,il apreciez pe Botezatu pentru realizarile sale ,dar parerea mea este ca joaca un anumit rol ,care din pacate nu-i face bine .Mereu se plange de viata mondena ,de ce-i ofera aceasta ,dar de ce nu se retrage?Poate sa-si vada de cariera lui ,care i-a adus atatea succese ,fara sa se implice in atatea scandaluri ,dupa care sa-si planga de mila .Se plange ca-i bolnav ,ca este scarbit de multe ,dar cine il tine incatusat in aceasta cloaca ,de care vorbeste .Toate aparitiile sale alaturi de Bianca au fost pregatite pentru a-o lansa pe aceasta in lumea mondena .Si acum de ce se plange? Arata si rau si din colo de glamourul lumii in care traieste vedem cu totii mizeria acestei lumi ,caracterele urate ale celor care formeaza aceasta lume .L-am vazut cat este de plictisit si obosit si cred ca de dragul lumii in care se invarte va sfarsi imatur .Este o lume care-i distruge sanatate ,dar din pacate iubeste aceasta lume si nu se poate rupe de ea ,indiferent de ce zice .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *