Monica Anghel mai doreste un copil!

Dumnezeu a hotarat sa Monica sa astepte. Poate chiar intr-un colt al sufletului ei, se asternuse resemnarea. Poate ca fericirea deplina nu ii fusese harazita, credea ea. Pentru sufletele bune, exista insa o rasplata. L-a intalnit pe Gughi, cu care are o relatie mai frumoasa ca niciodata. Apoi, a venit sarcina, firesc, fara necazuri, asa cum iti asterne soarta cand stie ca TU ai dreptate. Copilul a venit o data cu o cununie normala, iar Monica, azi, arata minunat! E iubita, iubeste, are o cariera frumoasa, are menirea de a trai – Aviv Alexandru. Pentru cei care nu au fost pe faza, iata cateva replici savuroase din emisiunea de aseara:

„Nu ma vedeam mireasa, dar Gughi m-a facut sa zic da, pentru ca a avut atata umor cererea lui in casatorie. S-a asezat in genunchi acasa si a zis: „Hai, te rog, zi da, ca stau in genunchiul ala care ma doare”. Normal ca am zis da. Totul era pregatit de mult de cei dragi mie, in cateva zile eram casatoriti.”

„Nu imi vine sa cred ca sunt mama! Abia astept sa merg acasa, ca sa il rontai nitel… Nu poti sa intelegi ce sentiment ai, ca mama, cand vezi copilul. Totul se schimba!”

„Ma simt atat de bine, incat la anul as dori sa mai avem un copil!”

2 comentarii la „Monica Anghel mai doreste un copil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *