4 comentarii la „O veti revedea duminica, la Confidential

 1. Am avut onoarea ca doamna Amelia sa-mi fie profesoara de canto intre anii 2007 si 2008, dar pe langa profesoara de canto, mi-a fost si profesoara de suflet. In iunie ne-am reintalnit la spectacolul de revenire si am fost atat de bucuroasa ca m-a recunoscut. Parca nu-mi vine sa cred ca un om atat de special si de pur a trecut prin asa ceva, iar faptul ca acum va fi si mamica, nu imi ramane decat sa spun ca notoiunea de miracol a fost redefinita indubitabil.

 2. Draga Cristi,

  Din pacate nu am gasit alta adresa la care iti pot lasa acest mesaj…asa ca imi incerc norocul in felul acesta sperind ca vei vedea aceasta postare.

  Ma numesc Gabriela Matachescu si doresc sa aduc in fata sufletului tau povestea Adelinei, o tinara de 25 de ani care are nevoie ajutorul nostru….

  Doar 9.000 EUR o mai despart de o viata normala asa cum multora dintre noi ne-a fost dat sa o traim si ni se pare normal sa fie asa….fara suferinta, alaturi de propria familie, copii, cu vise si sperante implinite.

  Povestea ei o gasesti spusa chiar de ea pe blogul personal : http://adelinaavramescu.wordpress.com/

  Tuturor ne-a fost intinsa o mina de ajutor intr-un moment sau altul… cu totii ne-am dorit cu disperare ca CINEVA sa ne ajute atunci cind viata si destinul ne-au incercat.

  Si in cazul Adelinei au fost multi cei care au raspuns cererii ei de ajutor, fie prin donatii fie prin postarea anuntului umanitar pe blogul personal.
  Tuturor, Adelina le multumeste si le poarta o mare recunostinta.

  Eu am fost unul dintre cei care m-am oprit un pic din tumultul cotidian si i-am ascultat strigatul… dar ce folos daca cu toate acele donatii strinse pina acum ea sta in continuare acasa si sufera….asa ca vreau sa o ajut sa ajunga totusi la Viena unde se pare ca exista sanse sa-si ia viata inapoi!

  De mare ajutor ar fi postarea anuntului ei umanitar pe blogul tau pentru a fi accesat de cit mai multa lume, in felul acesta crescind sansele pentru o recuperare cit mai rapida.

  …sau macar un banner care face trimitere la cazul ei.
  CODUL BANNERULUI:

  Iti multumesc !

  Cu respect pentru generozitatea ta,

  Gabriela Matachescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *